Tele2 komt met grote, 4G sim only abonnementen

23 februari 2016 door in Tele2.

Tele2Afgelopen jaar begon Tele2 met de datarevolutie, en het is nu tijd om stap twee daarvan in gang te brengen. Vanaf aanstaande woensdag is het namelijk mogelijk om een 4G sim only abonnement bij Tele2 af te sluiten, tegen een scherpe prijs.

Abonnementen van Tele2

Het gaat hier om vijf verschillende abonnementen van Tele2, die we eigenlijk al kennen van de telefoon abonnementen die Tele2 nu al een langere tijd aanbiedt. Zo zijn de omvang en de prijs van de abonnementen hetzelfde. Het enige verschil is dat je niet elke maand ook een beetje bijbetaald voor een telefoon.

160223-4G-Sim-Only

 

Dit betekent minimaal 100 belminuten en 1 GB data voor 10 euro per maand bij het kleinste abonnement, en onbeperkt sms’en en bellen met 24 GB data voor 35 euro per maand. Daartussen vind je abonnementsvormen waarbij je overal onbeperkt bellen en sms’en hebt, verdeeld over 1,5 GB, 4 GB en 8 GB. Dat voor een prijs van respectievelijk 16, 21 en 25 euro per maand.

Duur van abonnementen

Standaard loopt zo’n abonnement bij Tele2 voor twee jaar door. Als je graag een maandelijks opzegbaar sim only abonnement wilt hebben, dan kan je ervoor kiezen om 1 euro per maand bij te betalen. Daardoor wordt het mogelijk om elke maand je abonnement op te zeggen.

Nieuwe klant bij Tele2? Dan zal je nog wel 10 euro aan aansluitkosten moeten betalen. Tot eind maart krijg je dan nog wel extra korting op het sim only abonnement, als een soort introductieaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Ziggo en Vodafone Nederland worden één

Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, en Vodafone Nederland hebben besloten om samen een joint venture te starten. Hierdoor krijgen...

Sluiten