Tele2 introduceert 4G abonnementen, optie voor 24 GB

11 november 2015 door in Tele2.

tele2Tele2 heeft vandaag nieuwe abonnementen getoond tijdens een eigen evenement. Deze bundels zijn groter dan voorheen, en beschikken over alleen de 4G snelheid. Tele2 wil ’s werelds eerste provider worden die alleen 4G internet aanbiedt. Hiermee zal data via het 4G netwerk verstuurd worden, maar zal je ook kunnen bellen door middel van 4G. Hierdoor wordt de oude 2G en 3G technologie ook overbodig.

Tele2 4G abonnementen

Vanaf morgen, donderdag 12 november, zijn de nieuwe 4G abonnementen van Tele2 te bestellen. Mocht je al klant zijn bij Tele2, ook dan is er goed nieuws. Dan zal je databundel verdubbeld worden. Tele2 benadrukt overigens dat het met deze nieuwe 4G abonnementen geen prijsoorlog wil beginnen, maar dat het beter zou zijn om het een “data-oorlog” te noemen.

Tele2-4G-Proposities1

Mocht je heel veel data willen hebben, dan is er een bundel voor je met 24 GB data. Ook zal Tele2 wat kleinere bundels aanbieden, welke beginnen bij 1 GB. Het bellen en sms’en is verder ook (bijna) overal gelijk, en kan je niet bijbestellen. Dat is ook niet nodig, gezien Tele2 bij elk abonnement onbeperkt minuten en sms’jes geeft, op het goedkoopste abonnement met 1 GB data na. Daar krijg je 100 minuten of sms’jes bij.

Verschil sim only en telefoon abonnement

Wel zal er bij Tele2 een verschil zijn tussen een sim only abonnement en een abonnement met een telefoon. Hierbij kunnen we gerust stellen dat de voorwaarde voor sim only abonnementen minder interessant is, dan de telefoon abonnementen die Tele2 aanbiedt. Het grootste sim only abonnement bestaat uit 2,5 GB met 250 minuten of sms’jes. Hiervoor betaal je dan 20 euro per maand.

Hiermee lijkt het dus dat Tele2 zich richt op klanten die ook meteen een nieuwe telefoon willen kopen. Jeff Dodds, directeur Tele2 Nederland, zegt ook dat “sim only momenteel geen prioriteit voor ons (red. Tele2) is.”

Overzicht nieuwe abonnementen

Naast de eerder genoemde 24 GB en 1 GB bundel bij een telefoon abonnement, en de 2,5 GB bundel voor de sim only, zijn er ook nog een paar andere nieuwe. Die staan hieronder in een tabel gesorteerd. Overigens zijn dit nog wel de prijzen zonder het toestel erbij. Daar zal je nog een andere maandelijkse bijdrage voor moeten betalen.

Bundel Prijs per maand
100min/sms, 1 GB  € 10,-
 Onbeperkt bel/sms, 1,5 GB  € 16,-
 Onbeperkt bel/sms, 4 GB  € 21,-
 Onbeperkt bel/sms, 8 GB  € 25,-
 Onbeperkt bel/sms, 24 GB  € 35,-
 Sim only 100 bel/sms 1 GB  € 10,-
 Sim only 150 bel/sms 1,5 GB  € 15,-
 Sim only, 250 bel/sms 2,5 GB  € 20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Nederlandse klanten betalen maandelijks meest bij Vodafone

Vodafone verdient gemiddeld per klant per maand het meeste in Nederland. Dit is een van de interessante nieuwtjes die naar...

Sluiten