17 september 2018 door in Tele2

Tele2 beste 4G dekkingOpenSignal heeft de Nederlandse netwerken onderzocht. Het onderzoeksrapport laat zien dat Tele2 de beste 4G dekking biedt in Nederland. De sim only provider heeft in Nederland een dekking van 93,2 procent. Daarmee ligt de provider net iets voor op de nummer twee, Vodafone, met 93 procent. Alle Nederlandse providers hebben een dekking van meer dan 90 procent.

OpenSignal heeft afgelopen kwartaal de netwerken van onze vier providers getest. Daaruit blijkt dat er een provider op zes van de zeven categorieën uitstekend scoort en daarmee is T-Mobile opnieuw als beste getest. Tele2 is de kleinste sim only aanbieder van de vier en heeft het nieuwste netwerk. De provider is echter de beste als het gaat om 4G dekking.

Tele2 biedt beste 4G dekking

OpenSignal heeft de Nederlandse netwerken getest en voor dit onderzoek 312 miljoen metingen gedaan op ruim twintigduizend telefoons. Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van mei tot en met juli. Uit het onderzoek blijkt opnieuw dat Nederland over uitstekende netwerken beschikt. T-Mobile is als beste getest en van alle vier de Nederlandse telecomnetwerken heeft Tele2 de beste 4G dekking. Alle Nederlandse netwerken hebben nu ruim 90% 4G dekking.

De jongste provider met een eigen netwerk in Nederland levert volgens OpenSignal de beste dekking. Tele2 heeft met 93,2 procent dekking de beste 4G dekking in Nederland. De sim only provider scoort daarmee net iets beter dan Vodafone. T-Mobile heeft een dekking van 91,5 procent en KPN heeft een 4G dekking van 90,3 procent.

Tele2

Tele2 is een van de budget providers in Nederland. De Zweedse provider heeft in de afgelopen jaren haar eigen 4G netwerk in Nederland opgezet. Een netwerk dat in korte tijd tot de beste netwerken van Europa behoort. Je kunt bij Tele2 verschillende sim only abonnementen afsluiten. Zo biedt de provider als een van de weinige sim only aanbieders een onbeperkt abonnement al vanaf 25 euro. Je kunt daarnaast kiezen voor een tweejarig, eenjarig of maandelijks opzegbaar contract. Deze sim only provider heeft een voordelig en overzichtelijk aanbod.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only