Tarieven MB-aanvuller T-Mobile bekend

29 mei 2014 door in T-Mobile.

T-MobileTelecomprovider T-Mobile heeft de tarieven bekend gemaakt van de eerder aangekondigde MB-aanvuller. Naast het normale aantal MB’s kan er extra datategoed worden bijgekocht. Dat zorgt ervoor dat je gebruik kan blijven maken van mobiel internet, ook op het moment dat de standaard databundel verbruikt is.

Het bijkopen van data zal via de mobiele pagina of de My T-Mobile App gebeuren. Na aankoop van de extra MB’s ontvangt de klant bij 80 en 100 procent van het tegoed een waarschuwings-sms. Zo tracht T-Mobile de gebruiker onbezorgd gebruikt te laten maken van mobiel internet.

Internet Reset
Opvallend is dat de bekendgemaakte tarieven overeenkomen met een dienst van T-Mobile die reeds bestond, de zogenaamde ‘Internet Reset’. De T-Mobile klant kan nu echter in plaats van twee opties, drie mogelijkheden kiezen. Zo kan er voor 2,50 euro 100 MB aan data worden bijgekocht. Voor 7,50 euro krijg je 500 MB en voor 12,50 euro wordt er maar liefst 1 GB aan extra data bijgeschreven. De introductieprijzen zijn tijdelijk nog goedkoper, namelijk 500 MB voor 5 euro en 1000 MB voor 7,50 euro.

De MB-aanvuller van T-Mobile gaat volgens de telecomprovider pas in zodra de gebruiker door zijn vaste internetbundel heen is. Voor zakelijke klanten staat de MB-aanvuller automatisch aan, zodat medewerkers deze zelf kunnen activeren wanneer dit nodig is. Beheerders kunnen via T-Mobile Beheer een blokkade aanzetten en per medewerker MB-aanvuller activeren.

My T-Mobile App
Klanten kunnen de MB-aanvuller bestellen via de My T-Mobile App of via de website. Het is in de vernieuwde My T-Mobile App ook mogelijk om real-time inzicht te krijgen in het datagebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Youfone wijzigt tarieven databundels

Per 2 juni zal de provider Youfone enkele wijzigingen doorvoeren in hun tarieven. Vergelijk Sim Only zet de belangrijkste veranderingen...

Sluiten