T-Mobile wijzigt databundels voor buitenland

18 juni 2014 door in T-Mobile.

T-MobileTelecomprovider T-Mobile wijzigt zijn databundels voor in het buitenland. Zowel de tarieven als de naam van de bundels zullen veranderen. De prijzen zijn gelijk gebleven, maar voor hetzelfde geld worden er meer MB’s beschikbaar gesteld. Naast de wijzigingen wordt er ook een hele nieuwe bundel gepresenteerd.

De wijziging van de zogenaamde Travel & Surf-bundels komt op het moment dat de vakantie er voor velen aan zit te komen. Telefoonkosten kunnen in het buitenland nogal eens oplopen, en dat wil T-Mobile met de veranderde bundels en de nieuwe bundel voorkomen.

Bundels
Voorheen bood T-Mobile drie databundels aan voor in het buitenland. De Dagpas, waarvoor 1,95 euro voor moest worden betaald, gaf je normaal toegang tot 10 MB. De naam van die bundel is veranderd naar XS-pas, en de data is verdubbeld naar maar liefst 20 MB. De pas is nog steeds één dag geldig. De zogenaamde 3 dagenpas heet nu S-pas. Voor 4,99 euro kreeg de klant eerst 50 MB, dat is nu verhoogd tot 60 MB. Bij de M-pas (voorheen Weekpas) kan er gebruik worden gemaakt van 250 MB. De pas is zeven dagen geldig en kost 14,99 euro.

L-pas
Naast de bestaande veranderde bundels introduceert T-Mobile nog een nieuwe bundel, de zogenaamde L-pas. Voor 24,99 euro krijg je 14 dagen toegang tot maar liefst 500 MB. De nieuwe internetpassen zijn beschikbaar vanaf 1 juli. Bij een verbruik van 80 en 100 procent gaat er van de provider een waarschuwings-sms uit. Er kan dan altijd nog extra data worden bijgekocht.

NaamLimietGeldigheidPrijs
XS20 MB1 dagen1,95 euro
S60 MB3 dagen4,99 euro
M250 MB7 dagen14,99 euro
L (nieuw)500 MB14 dagen24,99 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vakantietips voor je mobiel

De vakantie staat alweer vlak voor de deur, dus voordat je daadwerkelijk het vliegtuig of de auto in stapt, willen...

Sluiten