T-Mobile verbetert belstatusapp

6 september 2014 door in T-Mobile.

My T-Mobile appNooit meer wachten tot het einde van de maand om te kijken hoeveel geld je kwijt bent aan verspeelde belminuten: met de update van T-Mobile aan haar belstatusapp  ‘My T-Mobile’ kun je direct inzien wat je verbruik is.

Verbruik in sessies
Met update 3.1 heb je meteen je laatste vier gesprekken, sms’jes en dataverbruik in beeld. Dat is toch wel even wat anders. Het lijkt niet meer om het totaalverbruik te gaan, maar om elke losse sessie. Je ziet precies hoeveel seconden je gebeld hebt.

Uitgebreider kan T-Mobile het niet maken: je ziet precies met wie je gebeld hebt. Inclusief naam en foto. Ook het aantal data dat je verbruikt bij het streamen van dat ene YouTube-filmpje: het wordt allemaal in kaart gebracht. En voor het aantal mensen die nog sms’en: ja, ook dat wordt bijgehouden.

Verder kun je het gebruik van je huidige maand al inzien. De app geeft heel overzichtelijk aan hoeveel je nog kunt verbruiken aan belminuten, sms’jes of data. Ook het aantal dagen tot nieuw tegoed is in een oogopslag af te lezen.

Algemene gegevens
Behalve je verbruik krijg je ook makkelijk toegang tot je abonnementsgegevens. En moeilijker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker: in het rekeningoverzicht kun je een grafiek zien die je kosten over de maanden heen verhoudt.

De app en/of update kun je kosteloos downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Tele2 introduceert flexibele sim only bundels

Met de nieuwe sim only bundels van Tele2 wordt het wel erg makkelijk om een abonnement te nemen: zo kun...

Sluiten