6 november 2018 door in T-Mobile

Super Snel Sim only T MobileSinds deze week zijn de T-Mobile Snelle Sim Only Weken gestart. Je krijgt tijdens deze weken meer korting op de Go Sim only abonnementen met 1 GB en 5 GB aan data. Je belt onbeperkt met deze aantrekkelijke abonnementen. Wees er snel bij want de actie loopt tot en met 2 december.

T-Mobile heeft het snelste 4G netwerk van Nederland. Je sluit de komende weken nog goedkoper een sim only abonnement af bij de provider. T-Mobile is begonnen met de Snelle Sim Only weken. De voordeligste GO abonnementen zijn tijdens deze weken nog aantrekkelijker geprijsd.

T-Mobile Snelle Sim Only weken

Het aantrekkelijke sim only aanbod van T-Mobile is de komende weken nog voordeliger. Tijdens de Snelle Sim Only weken zijn de prijzen van de 1 GB en 5 GB Go abonnementen verlaagd. Je beschikt al over 1 GB data en een onbeperkte hoeveelheid belminuten vanaf 17,50 euro per maand. Je betaalt slechts 2,50 euro meer voor vijf keer die hoeveelheid aan data. Want het sim only Go abonnement met 5 GB en onbeperkt bellen kost 20.00 euro in de maand bij een tweejarig abonnement.

Het snelle T-Mobile netwerk

Het landelijk dekkende 4G netwerk van T-Mobile is al verschillende keren uitgeroepen tot het beste netwerk in Nederland. De provider biedt de hoogste snelheid en het netwerk heeft een hoge dekkingsgraad van meer dan 90%.

T-Mobile heeft overzichtelijke 4G abonnementen. Je kunt kiezen uit Go Sim Only en Basis sim Only. De basis abonnementen zijn volledig naar eigen keuze samen te stellen. Je kunt ervoor kiezen om alleen te bellen en bellen combineren met drie databundels oplopend van 500 MB tot 2 GB. De overzichtelijke Go abonnementen bieden onbeperkt bellen en smsen met 1 GB, 5 GB, 10 GB of een onbeperkte hoeveelheid data. Mocht je vaak naar Amerika reizen dan kun je zelfs kiezen voor het Unlimited abonnement voor de EU en USA.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only