T-Mobile shops vieren tienjarig bestaan

4 september 2014 door in T-Mobile.

T-Mobile 4GDe T-Mobile-winkels vieren dit jaar hun tiende verjaardag, en wie jarig is … trakteert! Daarom komt de provider met verschillende kortingen, waaronder een korting van 40 procent op het ‘Stel Samen Abonnement’. Ieder week biedt T-Mobile een ander toestel aan, dat voor een lagere prijs in combinatie met een abonnement kan worden afgesloten.

Het is precies tien jaar geleden dat de T-Mobile Shop in zijn huidige vorm het levenslicht zag. Dat is iets korter dan het merk T-Mobile zelf, dat in 2002 naar Nederland kwam. Op dit moment heeft de provider maar liefst 115 verschillende winkels door heel Nederland.

Youngstore en Plusstore
Naast de normale winkels van T-Mobile, heeft de provider ook nog enkele nieuwe concepten gelanceerd. Zo wordt er binnenkort waarschijnlijk een begin gemaakt met de zogenaamde Youngstore en Plusstore. De Youngstore is een filiaal dat zich vooral op jongeren richt. Bij de Plusstore ligt de nadruk vooral op advies en service op maat. Handig als je nog niet precies weet wat je wilt.

Kortingen
Om dit jubileum te vieren komt T-Mobile dus met korting op het Stel Samen Abonnement. Zo kan je deze week de Samsung Galaxy S5 in combinatie met 5 GB aan data en onbeperkt bellen ontvangen met 24 maanden lang 40 procent korting op je abonnementskosten. Daarnaast biedt de telecomprovider ook nog eens een gratis Samsung Galaxy Tab 3 van 7,0 inch aan bij deze actie. De aanbieding met de Galaxy S5 loopt tot 14 september, daarna kunnen ook onder andere de LG G3 en de Sony Xperia Z2 met korting worden verkregen.
T-Mobile shops 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone biedt maximale 4G-snelheid voor alle klanten

Vodafone heeft bekendgemaakt ‘alle remmen los te gooien’ op 4G. Vanaf september wordt er geen maximumsnelheid meer gehanteerd en krijgen...

Sluiten