T-Mobile proefabonnement: test het 4G netwerk

4 november 2015 door in T-Mobile.

t-mobileHet mag ondertussen wel duidelijk zijn dat T-Mobile ook een landelijk dekkend 4G netwerk heeft. Dit is de laatste tijd in het nieuws geweest, en T-Mobile is er zelf ook actief mee bezig door reclames op de televisie. T-Mobile wil graag dat gebruikers het netwerk testen, met een proefabonnement van een maand.

‘Test ons nu’-abonnement

Momenteel zijn er in Nederland drie 4G netwerken die een landelijke dekking hebben. Naast het netwerk van T-Mobile, beschikken KPN en Vodafone ook al over een netwerk dat een landelijke dekking heeft. Volgens T-Mobile was de reden om niet voor de provider te kiezen, vaak dat het oude netwerk de consument niet zo aansprak. Nu wil T-Mobile die consument, en anderen, naar zich toe halen met een ‘try-out’-abonnement. Met het ‘Test ons nu’-abonnement van T-Mobile heb je de mogelijkheid om één maand het nieuwe netwerk van T-Mobile te testen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Mocht je niet tevreden zijn met het nieuwe netwerk van T-Mobile, dan zal je binnen die testmaand je abonnement weer kunnen ontbinden. Hierdoor is het mogelijk om het netwerk even te testen, en kijken of het je bevalt. Deze actie loopt tot het einde van 2015.

Nieuw netwerk T-Mobile

Een aantal jaar heeft T-Mobile aan een nieuw netwerk gewerkt, waardoor het hopelijk een beter imago zal gaan krijgen. Dit nieuwe netwerk van T-Mobile zal een betere dekking bieden, en beschikt over het 4G internet. Afgelopen maand werd duidelijk dat T-Mobile landelijke dekking heeft bereikt met het eigen 4G netwerk. Dit wil zeggen dat 95% van de Nederlanders woont waar het 4G netwerk toe reikt. Voor het einde van 2015 wil T-Mobile dit nog omhoog krijgen naar 99%.

Voordeel bestaande klanten

Ook bestaande klanten krijgen extra voordeel van T-Mobile. Zo maakt de provider bekend dat de huidige en nieuwe klanten 4 GB extra data zullen krijgen. Dit ook om te vieren dat het nieuwe 4G netwerk een landelijke dekking heeft. Deze extra databundel zal een maand geldig zijn, ingaande op je factuursdatum na 4 november.
De abonnees die beschikken over een Smart Seconds, Alleen Bellen & SMSen of iPlan ’08 abonnement, zullen deze bundel niet toegevoegd krijgen. Dit omdat het niet mogelijk is om mobiel internet te hebben, of omdat het abonnement al onbeperkt internet heeft. Prepaid klanten bij T-Mobile zullen ook geen extra data krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile’s 4G netwerk heeft landelijke dekking

Volgens T-Mobile heeft het eigen 4G netwerk vandaag landelijke dekking kunnen realiseren. Dit betekent dat 95% van de bevolking in...

Sluiten