T-Mobile daagt uit: Onbeperkt mobiel online

30 mei 2016 door in T-Mobile.

T-MobileDonderdag 26 mei heeft T-Mobile een nieuwe strategie geïntroduceerd: Mobile First. Het bedrijf wil hiermee anticiperen op een trend van mobiele digitalisering in de samenleving. Vanuit de Mobile First gedachte biedt de provider vanaf 6 juni aanstaande een nieuwe internetbundel die optimale vrijheid geeft: Oneindig Online op je Smartphone.

T-Mobile wijzigt zijn koers en maakt zich er hard voor optimaal gebruik van de mogelijkheden die onze smartphones bieden. Vanuit de nieuwe strategie wil de provider een digitale mobiele levensstijl mogelijk maken voor al zijn abonnees. Vanaf 6 juni daagt T-Mobile iedereen uit voor onbeperkt internet via tablet of smartphone in Nederland, maximale vrijheid. Klanten, met Oneindig Online op je Smartphone, worden niet langer meer beperkt door data bundels.

Nederlanders zijn beheerst in dataverbruik

Terwijl onze 4G-netwerken tot de besten netwerken in de wereld behoren kiest de gemiddelde Nederlander ervoor om zoveel mogelijk Wi-Fi te gebruiken. Wij Nederlanders doen dat vooral omdat wij niet geconfronteerd willen worden met snelheidsbeperkingen, een datastop en vooral niet met extra datakosten. Opmerkelijk is het dan ook niet, dat het gemiddeld dataverbruik van abonnees van T-Mobile in Nederland lager ligt dan in andere landen. Toch zijn er steeds meer mensen die bijvoorbeeld via Netflix ‘on demand’ video kijken en er luisteren vele miljoenen Nederlanders naar de klanken van Spotify en Deezer. T-Mobile wil zijn gebruikers hierin niet langer geremd laten voelen.

Directeur consumentenmarketing, Tisha van Lammeren, herkent zich hierin: “Ik herken, zeker als moeder, de beperkingen van databundels. Als je in de auto alle afleidingsmanoeuvres hebt ingezet om de kinderen stil te krijgen, dan is er nog één uitweg, de smartphone. Film kijken. Ik ga daardoor razend snel door mijn bundel heen. Ik wil zonder na te denken oneindig kunnen internetten. Dit maken wij nu mogelijk. Als eerste én de enige in de telecommarkt.

Oneindig mobiel online

Volgens T-Mobile is het de hoogste tijd dat wij niet langer beperkt worden. De provider stelt ons voor om nooit meer te zoeken naar Wifi, maar onbezorgd mobiel te gaan internetten met onze smartphone. Volgende week introduceert de provider ‘Oneindig Online op je Smartphone’ voor 90 euro per maand. Vanaf de zomer volgt er ook een ‘oneindig online bundel’ voor de zakelijke markt. Juist voor deze markt is continue bereikbaarheid essentieel. Toch blijkt minder dan 20% optimaal gebruik te maken van de hedendaagse mogelijkheden. Oneindig Online zorgt ervoor dat zowel ondernemers als medewerkers de online vrijheid krijgen voor groei.

Fair Online Gebruik

Het beste netwerk in Nederland, volgens P3 Communications, kan natuurlijk maar een bepaalde datahoeveelheid aan. Vandaar ook dat T-Mobile bij zijn nieuwste abonnement uitgaat van Fair Play. Het abonnement is er namelijk niet voor bedoelt om je smartphone als router te gaan gebruiken. Je moet het abonnement ook niet zien als vervanging van je vaste netwerk. “Daar is op de lange termijn een mobiel netwerk niet geschikt voor,” aldus de provider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile winst daalt met een kwart in het Q1 2016

In het eerste kwartaal van 2016 daalt de brutowinst van T-Mobile met een kwart, in vergelijking tot vorig jaar, en...

Sluiten