T-Mobile komt met MB-aanvuller

6 mei 2014 door in T-Mobile.

T-MobileTelecomprovider T-Mobile komt met een flexibele internetbundel. Naast het normale aantal MB’s kan er vanaf 20 mei extra datategoed worden bijgekocht. Dat zorgt ervoor dat je gebruik kan blijven maken van mobiel internet, ook op het moment dat de standaard databundel verbruikt is. De tarieven van de extra MB’s zijn nog niet bekendgemaakt.

Het bijkopen van data zal via de mobiele pagina of de My T-Mobile App gebeuren. Na aankoop van de extra MB’s ontvangt de klant bij 80 en 100 procent van het tegoed een waarschuwings-sms. Zo tracht T-Mobile de gebruiker onbezorgd gebruikt te laten maken van mobiel internet. Afdelingsdirecteur Marco Kind:

Wij zorgen ervoor dat onze klanten op een veilige en plezierige manier gebruik kunnen maken van mobiel internet, met optimale grip op hun mobiel internetkosten. De MB-aanvuller biedt uitkomst wanneer je door je vaste maandelijkse internetbundel heen bent en toch je hoge internetsnelheid wilt behouden.

Het bijkopen van datategoed is niet nieuw voor T-Mobile. Op dit moment biedt de provider al ‘Internet Reset’. Daarmee kunnen klanten voor 2,50 euro 100 MB aan extra data inkopen, en voor 7,50 euro 500 MB. Het is niet bekend of de MB-aanvuller in de plaats komt van de Internet Reset, of naast de huidige optie zal worden geïntroduceerd.

Naast de MB-aanvuller heeft T-Mobile ook aangekondigd om de My T-Mobile App te vernieuwen. In de nieuwe app is het voor de klant mogelijk om ‘real-time hun mobiel internetverbruik en kosten bij te houden’. Ook wordt alle informatie vanaf 20 mei op de T-Mobile-website beschikbaar gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Simyo past belbundels aan

Per 14 mei past de telecomprovider Simyo zijn belbundels en sms-bundels aan. Dat maakt het bedrijf bekend op haar website....

Sluiten