T-Mobile introduceert Stel Samen en Stel Bij

30 december 2014 door in T-Mobile.

T-Mobile 4GTelecomprovider T-Mobile gaat nieuwe klanten vanaf januari veel meer vrijheid geven bij het invullen van hun abonnement. Dat maakt de provider bekend in een persbericht op de website.

Klanten die binnenkort een nieuw abonnement afsluiten, zitten niet langer vast aan vooraf vastgestelde bundels, maar krijgen de mogelijkheid om zelf hun eigen internet- en belbundel samen te stellen en bij te stellen. Daarnaast wordt het mogelijk om zelf te bepalen hoe de smartphone zelf betaald wordt: alles vooraf, een bedrag per maand of een combinatie hiervan.

Stel Samen & Stel Bij
Het nieuwe project van T-Mobile, dat onder de noemer ‘Stel Samen & Stel Bij’ vanaf januari ingaat, biedt klanten een veel grotere flexibiliteit. De bundels voor internetten, bellen en sms’en zijn niet alleen van tevoren vast te stellen, het is daarnaast ook mogelijk om de bundel maandelijks omhoog en omlaag bij te stellen. Zelfs een complete stopzetting van de gekozen bundel behoort vanaf volgend jaar tot de mogelijkheden.

De eerder genoemde mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de smartphone betaald wordt, maakt de wijziging van bundels mogelijk. Tot op heden was dit niet mogelijk, omdat de abonnementsprijs en de toestelprijs onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. Daardoor was het niet mogelijk om de abonnementssamenstelling tussentijds te wijzigen.

Het voordeel van deze samenstelling is ook dat er na afloop van het abonnement niet meer betaald hoeft te worden voor het toestel. Dat is bij huidige abonnementen van de meeste providers nu nog wel het geval.

4GMAX
Bij de Stel Samen & Stel Bij-abonnementen krijgen klanten standaard de beschikking over 4GMAX. 4GMAX is 4G met een maximale snelheid tot 120 Mbps. De dekking voor dit netwerk voor T-Mobile-klanten is momenteel in Nederland ongeveer 70 procent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile en Viacom trekken stekker uit MTV Mobile

Telecomaanbieders T-Mobile en Viacom zetten een punt achter MTV Mobile. Per 31 december kunnen er geen nieuwe abonnementen worden afgesloten...

Sluiten