T-Mobile en Viacom trekken stekker uit MTV Mobile

23 december 2014 door in T-Mobile.

T-MobileTelecomaanbieders T-Mobile en Viacom zetten een punt achter MTV Mobile. Per 31 december kunnen er geen nieuwe abonnementen worden afgesloten bij de provider. Voor bestaande klanten veranderd er voorlopig niets.

Dat melden de twee eigenaren. Zowel T-Mobile als Viacom zijn tot de conclusie gekomen dat de samenwerking geen langer leven was beschoren. Het stopzetten hiervan leidt dan ook tot het definitieve einde van MTV Mobile als Mobiele Virtuele Netwerk Operator, oftewel MVNO.

Abonnementhouders
De verkoop van abonnementen zal per 1 januari 2015 stoppen. Huidige klanten zullen geen overlast ondervinden van de stopzetting. Zij kunnen gebruik blijven maken van hun huidige MTV Mobile-abonnement. Deze kan – na afloop van de afgesproken contractstermijn – echter niet meer worden verlengd. Waarschijnlijk zal T-Mobile de betreffende klanten te zijner tijd een passend aanbod zal doen.

MTV Mobile
MTV Mobile is als MVNO sinds 2010 actief in Nederland. In eerste instantie maakte MTV gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Vorig jaar werd er echter stuivertje gewisseld, en nam T-Mobile het netwerk over. Oorzaak was dat MTV Mobile te veel concurreerde met KPN’s eigen merk Hi.

De aankondiging van MTV Mobile’s einde komt niet geheel onverwachts. Dat er wijzigingen op komst waren binnen de provider, bleek al in juli van dit jaar. Toen schrapte MTV al de verkoop van smartphones en ging het verder als een aanbieder van sim only-abonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Onbeperkt internetten met Vodafone tijdens kerstdagen

Vodafone-klanten krijgen dit jaar een mooi kerstcadeau. De provider maakt het namelijk mogelijk om tijdens de kerstperiode in Nederland gratis,...

Sluiten