T-Mobile betaalt smartphone oud Vodafone Thuis abonnees

30 januari 2017 door in T-Mobile.

T-Mobile gratis smartphone overstappenT-Mobile betaalt de smartphone van oud Vodafone Thuis abonnees, die ook mobiel overstappen naar de provider. Met deze ‘Mega Actie’ wil de provider klanten die via de overname van Vodafone Thuis zijn binnen gekomen een extra zetje geven om volledig over te stappen.

De provider heeft met de overname van Vodafone Thuis nieuwe klanten binnen gehaald. Met deze indrukwekkende actie wil T-Mobile de nieuwe klanten overhalen om volledig bij de provider te komen. Gebruikers van het oude Vodafone Thuis met een mobiel abonnement van Vodafone kunnen nu kosteloos overstappen. T-Mobile betaalt!

Vodafone Thuis abonnees met mobiel abonnement naar T-Mobile

De actie geldt echter alleen voor de Vodafone Thuis abonnees die na de verkoop van het vaste onderdeel van Vodafone bij T-Mobile terecht zijn gekomen. De telecomaanbieder wil deze groep de kans geven om hun rekeningen weer te versimpelen en volledig over te stappen.

De provider heeft een speciale pagina opgezet voor de abonnees die willen overstappen. Het bedrijf neemt de afkoop van je contract en zelfs de resterende kosten voor je mobiele telefoon over. In plaats van de normale kosten voor je Vodafone abonnement betaal je dus alleen nog de kosten van het gekozen T-Mobile abonnement. Aansluitkosten worden ook niet in rekening gebracht voor overstappers. Je hoeft zelfs niet eens je Vodafone contract op te zeggen, dat regelt T-Mobile allemaal.

Alsof dat nog niet mooi genoeg is, klanten zij overstappen naar Go Basic, Go Up of een Go Next abonnement, krijgen € 5,- korting per maand. Het Go Unlimited is echter uitsloten van deze korting. Go Unlimited is het nieuwe onbeperkte abonnement van de provider voor slechts 35 euro. Helaas helaas, de actie geldt ECHT alleen voor mensen die zowel het oude Vodafone Thuis als een mobiel abonnement van Vodafone hebben.

Overname Vodafone Thuis

Vorig jaar ontstond VodafoneZiggo na de joint venture tussen de Nederlandse takken van Vodafone en Ziggo. Om de fusie van beide partijen mogelijk te maken moest Vodafone zijn vaste tak verkopen. De Europese Commissie ging namelijk alleen akkoord met de fusie na verkoop van Vodafone Thuis. Dat onderdeel werd uiteindelijk verkocht aan T-Mobile. Nu Vodafone Thuis abonnees zijn overgegaan naar een nieuwe provider geeft T-Mobile hen de kans volledig over te stappen. De optie is zeer aantrekkelijk gemaakt.

Het is onbekend hoe lang de actie nog loopt. Tegen Tweakers.net vertelde een woordvoerder van de provider dat het bedrijf hierover een beslissing heeft gemaakt. Had je vorig naar net een dure smartphone gekocht en keek je via Vodafone? In dat geval kan je T-Mobile wel eens je telefoon afbetalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Soren Abildgaard wordt de nieuwe CEO van T-Mobile

Soren Abildgaard treedt per 1 februari aan als nieuwe CEO van T-Mobile Nederland. Dat maakte moederbedrijf Deutsche Telekom en T-Mobile...

Sluiten