T-Mobile benoemt nieuwe directeur Zakelijke Markt

5 februari 2015 door in T-Mobile.

Marieke_SnoepEen nieuwe benoeming bij T-Mobile, en wel per direct: Marieke Snoep wordt de nieuwe directeur Zakelijke Markt en Customer Operations. Zij is sinds september 2012 lid van het Executive Committee en verantwoordelijk voor de hele klantoperatie.

Van interim naar permanent
Eind 2014 kreeg Snoep op interim basis de eindverantwoordelijkheid voor de zakelijke markt, daar wordt nu dus een permanente draai aan gegeven. CEO Mark Klein zegt dat T-Mobile grote ambities heeft op de zakelijke markt, en dat Marieke Snoep deze als geen ander bereiken.

“Onze service is de afgelopen jaren zeer sterk verbeterd dankzij de innovatie en slagkracht van Marieke”, zegt Klein. “Deze eigenschappen gaan ervoor zorgen dat zij naast de eindverantwoordelijkheid voor customer operations ook onze prestaties op de zakelijke markt naar nieuwe hoogtes kan stuwen.”

Marieke Snoep
Marieke Snoep is al sinds 2002 te vinden in het bedrijf. In die jaren heeft ze verschillende managementsfuncties bekleed binnen de customer operations. In 2012 trad ze toe tot de hoofddirectie (Executive Committee) van T-Mobile Nederland als directeur van customer operations. Daarin is zij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten die betrekking hebben op klantcontacten zoals multichannel servie, reparatie, logistiek, facturatie en alle verkoopondersteunende activiteiten.

Sinds deze maand is zij als directeur Zakelijke Markt en Customer Operations verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van T-Mobile op de zakelijke markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Kwartaalcijfers KPN: minder omzet en winst in 2014

Over het jaar 2014 is de omzet van KPN met 5 procent gedaald. Dat blijkt uit de laatste kwartaal- en...

Sluiten