Simyo wijzigt bundelprijzen, meer data voor huidige klanten

15 oktober 2015 door in Simyo.

simyo-simkaartVanaf volgende maand zal Simyo de prijzen van enkele bundels aan gaan passen. Het komt er op neer dat de prijzen voor de bel- en sms-bundels duurder worden, terwijl de bundels voor je internet goedkoper gaan worden. Mocht je nu een klant zijn van Simyo, dan is er ook goed nieuws. Als je je contract met een jaar verlengt, krijg je meer MB’s van Simyo.

Veranderingen bundels

Voor een compleet overzicht lees je nog even verder! Wat er aan de prijzen van de bel- en sms-bundels veranderd, is het volgende: de goedkoopste bundels (die van 100, 200 en 300) gaan met 1 euro per maand omhoog. De duurste bundels (500 en 1250) veranderen niet qua prijs. De bundels kosten hierdoor respectievelijk 5, 6 en 7 euro. Deze prijzen zullen vanaf 2 november gaan gelden.

Maar er is ook goed nieuws, want de prijzen van de internetbundels worden wel naar beneden aangepast. Hier gaat het dan juist om de duurste bundels, die goedkoper gemaakt worden. De bundels met 1000, 2000 en 4000 MB gaan allemaal 1 euro goedkoper worden vanaf 2 november. Hierdoor betaal je dan respectievelijk 9, 14 en 24 euro per maand voor de bundels. De Simyo bundels van 200 en 500 MB blijven onaangetast.

Verlenging bij Simyo

Als je al klant bij Simyo bent, dan zal je niks merken van deze veranderingen, als je je bundels ten minste niet aanpast. Mocht je klant zijn bij Simyo, dan zal je ondertussen ook al een mail van ze gehad hebben, waar je gewezen wordt op extra MB’s bij verlenging. Als je gaat verlengen bij Simyo, dan krijg je 50% meer data toegewezen tijdens de contractperiode. Mocht je voor 2 november al willen verlengen bij Simyo, dan blijf je de oude prijs betalen voor je sim only abonnement. Het is in sommige gevallen misschien wel interessant om voor 2 november te verlengen, en soms om dat erna pas te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Binnenkort ook bellen via 4G met T-Mobile

Onlangs kondigde KPN al aan dat het in 2016 bellen over het 4G netwerk aan gaat bieden. T-Mobile zou dezelfde...

Sluiten