Simyo-abonnementen aanpasbaar via mobiele app

7 januari 2015 door in Simyo.

SimyoProvider Simyo komt met een app waarbij abonnementen direct kunnen worden gewijzigd. Dat laat de provider weten in een persbericht. De sim only-aanbieder maakt het hiermee gemakkelijker om aanpassingen aan te brengen in je huidige abonnement, zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van een pc.

Met de vernieuwde Mijn Simyo-app is het mogelijk om zonder teveel moeite wijzigingen door te voeren in je abonnement. Het is bij de provider al langere tijd mogelijk om je bundel maandelijks aan te passen. Hiervoor moest echter gebruik worden gemaakt van de desktop-site van Simyo. Met de introductie van de geüpdate Mijn Simyo-app is Simyo de eerste Nederlandse provider die het mogelijk maakt om de bundel via een app te verhogen, verlagen of aan te passen.

Simyo

Via een handig overzicht is het mogelijk om te zien wat voor financiële gevolgen de aanpassingen hebben. Je kunt ze vergelijken met de oude tarieven, zodat het precies duidelijk is hoeveel je gaat betalen. Ook is het mogelijk om via de app eenvoudig Flex 4G en de onbeperkt sms bundel aan of uit te zetten.

Basisbundel
Opvallend is dat klanten van Simyo hun abonnement ook zo kunnen aanpassen dat de totale kosten lager uitvallen dan bij de basisbundel. Ander providers die het mogelijk maken om abonnementen aan te passen, stellen het originele abonnement vaak als ondergrens.

Download Mijn Simyo (Android)
Download Mijn Simyo (Apple)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone viert dertigjarig bestaan

Vodafone bestaat op de kop af dertig jaar. Op 1 januari 1985 voerde pionier Michael Harrison het eerste telefoongesprek via...

Sluiten