Simpel versobert sim only-aanbod

4 april 2013 door in Sim Only en Simpel.

Simpel sim onlyHet weer doet ons niet aan voorjaar denken maar Simpel, onderdeel van T-Mobile, houdt wel voorjaarsschoonmaak waar het de sim only abonnementen betreft. De bezem wordt vooral door de kleine varianten gehaald. De nieuwe abonnementstructuur gaat per 5 april in voor nieuwe abonnementen en verlengingen.

Eerder deze week schreven we al over de bewegingen bij sim only aanbieders. Ook Simpel is dus in beweging door de abonnementen aan te passen. Het aantal bundels krimpt of wordt in volume aangepast. Door de volumeaanpassing verdubbelt het tarief voor sommige varianten. Het gaat dan vooral om kleine bundels. Klanten moeten dan kiezen voor een grotere bundel om toch hetzelfde aantal belminuten, sms’jes of data te hebben.

Bellen

Nu zijn er bundels voor 100, 200, 300, 400 en 800 minuten. Dat blijven er vijf, maar dan wel aangepast naar 50, 250, 450, 800 en onbeperkt bellen. De kleinste bundel wordt dus gehalveerd, maar blijft wel € 2,50 kosten.

SMS’en

Het aantal sms-bundels gaat van vier naar twee. Wat overblijft zijn een bundel met vijftig berichten die eerst honderd sms’jes bevatte en een bundel onbeperkt sms’en.

Internet

Ook hier verdwijnt de kleinste bundel (50 MB) en de meest populaire bundel van 300 MB moet er eveneens aan geloven. Simpel gaat 200, 500 en 1000 MB-bundels aanbieden.

Bellen naar buitenland

Klanten van Simpel die vaak naar het buitenland bellen, kunnen verrassingen voorkomen door een bundel ‘bellen buitenland’ aan te schaffen. De provider past deze bundels eveneens aan. De 300 minutenbundel verdwijnt. De overige drie bundels blijven qua prijs gelijk, waarbij de twee grootste bundels er respectievelijk 50 en 100 minuten bij krijgen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
4G voor alle klanten bij T-Mobile

Later dit jaar begint T-Mobile met de uitrol van het 4G-netwerk en stelt dit aan alle klanten beschikbaar zonder extra...

Sluiten