Simpel verlaagt bundelprijzen

13 oktober 2014 door in Simpel.

Prijsverlagingen: altijd leuk. Provider Simpel heeft haar bundeltarieven verlaagd. Zo kun je voor een lager bedrag bellen en sms’en. Er zijn internetbundels geschrapt, nieuwe bijgekomen en ook een nieuw logo is tevoorschijn gekomen. Lees verder en ontdek de nieuwe aanbiedingen en acties van Simpel!

Bellen en sms’en
Voortaan kun je elke maand onbeperkt bellen voor 15 euro (voorheen: 20 euro) en onbeperkt sms’en voor 2,50 euro (voorheen: 5 euro).

Internetten
Er zijn twee internetbundels op de schop gegaan. De 200 mb voor 5,50 euro en 2000 mb voor 16 euro. In de plaats zijn gekomen: 150 mb voor 4,50 euro en 1500 mb voor 13 euro.

Met deze nieuwe bundels versterkt Simpel haar positie wat betreft onbeperkt bellen-bundels. Dat is ook terug te zien in de de opgestelde ranglijst van Vergelijk Simonly. Simpel staat nu bovenaan.

Deal
De onderstaande deal zal blijvend zijn. Voor zeven euro per maand heb je 150 mb internet, 50 belminuten en kun je onbeperkt sms’en. Daarbij garandeert Simpel je controle over je kosten, met haar ‘Plafond’. Daarmee voorkom je onverwachte verrassingen.

Actie simpel

De andere bundels voor bellen, sms’en en internetten zijn ongewijzigd gebleven. Als je naar Simpel overstapt, kun je je eigen nummer meenemen. Nummerbehoud is gratis.

Administratiekosten zijn tien euro, dit is al per 23 september gewijzigd.

Ook het logo van Simpel is nieuw en simpeler (haha). De omlijning is weggehaald:

Simpel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile verhoogt snelheid 4G-internet

Telecomprovider T-Mobile verhoogt gratis de 4G-snelheid voor haar klanten. Het gaat hier om de gebruikers van de zogenaamde Stel Samen-...

Sluiten