Sim only vergelijken 10 EURO
29 oktober 2019 door in Lebara en Simpel

Sim only voor 10 euroJe zoekt een voordelig abonnement en wilt niet meer dan 10 euro per maand betalen? Dan kun je eind 2019 een flinke databundel krijgen en heel wat belminuten. Deze sim only abonnementen zijn stuk voor stuk af te sluiten voor minder dan 10 euro in de maand. Je kunt kiezen voor een jaar abonnement of nieuw tweejarig sim only abonnement.

Sim only abonnementen zijn vaak goedkoper dan een telefoonabonnement. Al moet je wel een werkende telefoon hebben. Wat kun je eind oktober 2019 krijgen voor 10 euro? Genoeg! Als je met tien euro gaat winkelen kun je zelfs onbeperkt bellen. Je moet dan wel inleveren op je MB’s.

Premium sim only aanbieders

Wil je een sim only abonnement van één van de providers met eigen netwerk voor 10 euro per maand? Dat is geen enkel probleem. Je kunt bij Tele2 een jaarabonnement afsluiten voor 10 euro. Je krijgt 1 GB aan data met 200 belminuten of smsjes. Ben je al klant bij Ziggo? Dan kun je met 10 euro zelfs slagen bij Vodafone. De premium sim only aanbieder geeft je 1 GB en 150 minuten als je een jaar sim only abonnement afsluit. Als eis heb je wel TV plus internet bij Ziggo nodig. KPN biedt alleen een sim only abonnement aan met onbeperkt bellen. Ook hiervoor geldt dat je TV en internet bij dezelfde provider moet afnemen.

Acties van budget sim only providers

Je krijgt de meeste data en minuten natuurlijk bij een budget sim only provider. In Nederland zijn er verschillende te vinden. Je hebt ondermeer hollandsnieuwe, Simpel, Ben, Simyo, Youfone en Lebara.

Meeste data voor 10 euro

Lebara is een vrij nieuwe naam in het sim only segment. De budget aanbieder maakt het zeer aantrekkelijk om over te sluiten. Want voor tien euro per maand bij een tweejarig abonnement kun je wel 5 GB aan data krijgen bij de provider. Je belt dan ook nog eens onbeperkt en kunt oneindig blijven smsen.

Veel data en belminuten: Simpel, Youfone & hollandsnieuwe

Je belt en internet ook naar hartenlust voor 10 euro bij hollandsnieuwe. De sim only aanbieder heeft een bijzonder concept waarbij je één grote hoeveelheid krijgt die je naar eigen inzicht kunt gebruiken voor MB’s, minuten of SMSjes. Met tien euro per maand koop je de bundel van 4000 en dat is veel! Je moet in dit geval wel kiezen voor een tweejarig abonnement.

Simpel doet hier zelfs een stapje bovenop. Met de Most Wanted deal van 10 euro per maand, sluit je een tweejarig abonnement af voor 4 GB aan data met 500 smsjes en oneindig veel belminuten. Wees snel want deze aanbieding is tot het einde van deze maand geldig.

Ook Youfone geeft je 4 GB aan data bij een tweejarig abonnement. Je krijgt ook nog eens 200 belminuten om te gebruiken.

Beste sim only aanbieder

De beste sim only aanbieder volgens de consumentenbond is Simyo. De budget provider eindigde afgelopen kwartaal op de gedeelde eerste plek met KPN. Je kunt bij deze betrouwbare provider alleen een jaarabonnement afsluiten of maandelijks opzeggen.

Voor 10 euro kun je het abonnement afsluiten met 1 GB aan data en 100 belminuten. Daarmee is de beste sim only aanbieder zelfs duurder dan Tele2.

Bij Ben kun je voor 10 euro in de maand ook prima slagen. De hippe sim only provider geeft zelfs onbeperkt bellen. Je moet in dat geval wel inleveren op je data (500 MB). Wil je internetten? Dan kies je het sim only abonnement met 100 minuten en 3 GB aan data voor 9,50 euro per maand.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only