Sim only internet

11 november 2011 door in Mobiel internet en Sim Only.

sim only internetAls je op zoek bent naar een sim only met internet is het belangrijk om te weten dat je hierin onderscheid kunt maken tussen 2 varianten. Sim only internet voor je smartphone, waarmee dus ook gebeld en ge-SMS’t kan worden. Of een sim only met alleen maar een internetbundel, voor bijvoorbeeld je iPad/tablet of laptop dongel.

Sim only internet voor de smartphone

Afgelopen maanden zijn de prijzen van mobiel internet voor de smartphone aardig gestegen. Providers zoals KPN en Vodafone gaven aan de kosten niet langer zelf te kunnen dragen en hebben deze nu doorberekend aan de klant. Een artikel met alles wat je moet weten over internet op je smartphone hebben we echter al eerder geschreven.

Sim only internet voor tablet of laptop

Wil je een sim only abonnement afsluiten voor je tablet, of voor een dongel bij je laptop? Dan kun je tegenwoordig bij onze zustersite Vergelijk Mobiel Internet terecht. Daar bouwen we momenteel aan een nieuw platform met alle sim only abonnementen op het gebied van internet. Je ziet al dat alle grote providers vertegenwoordigd zijn, want zij hebben bijna allemaal een passend aanbod op dit gebied. Enkele van de belangrijkste punten waarop je moet letten zijn:

  • Hoeveel MB denk je nodig te hebben?
  • Hoe snel moet je verbinding zijn?
  • Heb je dekking op de juiste plekken? In tegenstelling tot een vaste internetverbinding zul je een internet sim only primair buiten huis gebruiken, heeft jouw provider dekking op jouw belangrijkste plaatsen/trajecten?

Op basis van bovenstaande vragen zou je het juiste abonnement moeten kunnen vinden. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Simpel wordt nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

Geheel in stijl van de lopende reclamecampagne van Simpel was het de eer aan coach John van den Brom om...

Sluiten