Robin Mobile Wordt Budget Mobile
13 januari 2020 door in Budget Mobiel

Budget MObileVanaf 17 januari wordt Robin Mobile Budget Mobiel. De prijsvechter met pijl en onbeperkte abonnementen wordt door de Nuts Groep opgeheven. Voor klanten van Robin verandert er niets. Zij zien vanaf 17 januari wel de nieuwe naam op hun telefoon rekening, Budget Mobiel. De prijs van huidige sim only abonnementen blijft gelijk en ook de voorwaarden veranderen niet.

Sinds 2013 is Robin Mobile de eerste provider met onbeperkte bundels. De sim only prijsvechter biedt aantrekkelijke abonnementen met een unlimited bundel. Het verschil tussen de abonnementen is de datasnelheid en daarmee de prijs. In 2019 bundelden Budget Thuis en Robin Mobile hun krachten. De merknaam Robin Mobile zal vanaf aanstaande vrijdag eindigen.

Robin Mobile wordt Budget Mobiel

Komende vrijdag 17januari betekent het einde voor Robin Mobiel. De prijsvechter wordt dan Budget Mobiel. Vorig jaar bundelden Robin Mobiel en Budget Thuis hun diensten. Vanaf vrijdag wordt de naam van de prijsvechter Budget Mobiel. Voor alle sim only klanten van de provider verandert er niets. Wel komt er een nieuw logo en zal je als klant een andere naam op je rekening zien. Ook de MyRobin app verandert. Vanaf vrijdag wordt de app geüpdatet naar Mijn Budget. Je wachtwoord en inlog naam blijven gelijk.

Sinds 2013 verkoopt Robin Mobile al aantrekkelijke Unlimited abonnementen. Je maakt bij deze abonnementen gebruik van onbeperkt internet, onbeperkt bellen en oneindig veel smsjes. Robin Mobile maakt gebruik van premium netwerk van KPN. Ook na de naamswijziging blijft dat zo

Robin Mobile is sinds 2019 onderdeel geworden van de Nuts Groep. De groep heeft onder de naam Budget Thuis ook vaste telefonie, internet en televisie. Met de naamswijziging naar Budget Mobiel wil is er ruimte voor een compleet aanbod. Je kunt als klant gebruikmaken van mobiele en vaste telefonie, internet en TV.

Compleet aanbod

De Nuts Groep biedt ook pakketten voor televisie, internet en vaste telefonie aan. Het bedrijf werkt onder de naam Budget Thuis. Met de aankoop van Robin Mobiel heeft de Nuts Groep ook mobiele telefonie en kan de groep combinatie kortingen geven. Met de wijziging van Robin Mobile naar Budget Mobiel is de weg vrij voor een compleet aanbod.

Combineer je namelijk een pakket van Budget Thuis met een mobiel abonnement van Budget Mobiel, dan krijg je wel 5 euro combinatiekorting.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only