Robin Mobile scoort hoog

24 september 2013 door in Robin Mobile en Sim Only.

Robin MobileIn juni meldde Robin Mobile zich op de Nederlandse telecommarkt. Het sim only aanbod van Robin Mobile is alleen online beschikbaar en klanten kunnen per maand opzeggen, koren op de molen van de Consumentenbond. In de maandelijkse vergelijking van de bond van abonnementen voor mobiele telefonie op basis van prijs en voorwaarden, is Robin Mobile dan ook de aanbieder met het beste abonnement en werd beloond met 9,2.

Robin Mobile maakt als nieuwkomer snel naam met het aanbod onbeperkt bellen, sms-en én mobiel internet binnen Nederland voor € 39,95 per maand. De provider sluit geen contracten en abonnementen zijn per maand opzegbaar. Omdat er geen beperkingen bestaan voor bellen, sms-en en dataverkeer, geldt er geen starttarief en wordt er ook niet afgerond op hele minuten. Ook het hete hangijzer rond de houdbaarheid van bel-, sms- en datategoeden speelt geen rol. Het streven naar een transparante markt, dat volgens Robin Mobile de basis voor hun handelen is, past helemaal in het straatje van de Consumentenbond. Al langer spant de bond zich in om meer duidelijkheid te krijgen over de door de telecommarkt gehanteerde tarieven. Het is dus bijna logisch dat Robin Mobile hoog scoort.

Tevreden

Robin doet het niet alleen goed bij de Consumentenbond, ook klanten zijn zeer tevreden. Kiyoh.nl/robin_mobile laat aan de hand van klantbeoordelingen ook een gemiddelde 9,2 zien, waarbij met name de klantenservice een positieve inbreng heeft.

Ga jij door deze positieve berichten overwegen om over te stappen naar Robin Mobile? Of heb je dat al gedaan, wat zijn dan jouw ervaringen? Deel ze met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
App-markt kent twee gezichten

Uit het ene onderzoek blijkt dat het downloaden van apps nog immer populair is en dat ook volgend jaar nog...

Sluiten