Robin Mobile biedt nieuwe abonnementen aan

11 januari 2016 door in Robin Mobile.

Robin mobileRobin Mobile begint het jaar goed, en heeft besloten om veranderingen door te voeren in het aanbod van de abonnementen. Kort gezegd betekent dit een verhoging van de downloadsnelheid van het netwerk bij je abonnement zonder datalimiet. Ook is het onbeperkt sms’en en bellen standaard bij Robin Mobile.

Nieuwe abonnementen

Het goedkoopste nieuwe abonnement dat je bij Robin Mobile af kan sluiten, kost je 14,95 euro per maand. Hiermee ben je in internetsnelheid beperkt tot 64 Kbps wat genoeg zal zijn voor het gebruik van Whatsapp, maar niet snel genoeg zal zijn om goed te kunnen internetten. Dit abonnement is daarom ook bedoeld voor de consument die enkel wil chatten via zijn internetbundel. Mocht je voor sneller internet willen kiezen, dan is er bijvoorbeeld een abonnement bij Robin Mobile voor 49,95 euro per maand. Hierbij krijg je dan de beschikking over het 4G internet, met een datasnelheid van maximaal 15 Mbps.

Aanpassingen abonnementen

De abonnementen Robin Junior en Robin Gewoon Snel krijgen beiden een hogere snelheid. Zo wordt Robin Junior verhoogd van 64 Kbps naar 400 Kbps, en zal Robin Gewoon Snel worden verhoogd naar 1 Mbps. Voor beide abonnementsvormen blijf je wel dezelfde prijs betalen, respectievelijk 19,95 en 29,95 euro per maand.

Mocht je het abonnement Robin Super Snel hebben, dan zal je maandelijks 5 euro minder hoeven te betalen. De prijs daarvoor wordt namelijk verlaagd naar 39,95 euro per maand. Mocht je als klant de bundel Robin Heel Snel afgesloten hebben, ook dan is er goed nieuws. Robin Mobile stopt met die abonnementsvorm, en geeft de huidige klanten een upgrade naar Robin Super Snel. Dat betekent dus dat je datasnelheid ruim vier keer sneller wordt, van 2 Mbps naar maximaal 8,2 Mbps.

Nog meer extra’s

Daar blijft het ook nog niet bij, aangezien Robin Mobile de klanten elke maand vanaf februari 2016 nog de volgende dingen zal geven:
– maandelijks gratis 100 MB om binnen de EU te kunnen internetten;
– maandelijks gratis 100 belminuten of sms’jes om binnen de EU te gebruiken;
– maandelijks gratis 100 belminuten of vanuit Nederland naar zo’n 50 landen te bellen;
– Tarieven van bellen naar het buitenland worden lager. Bel bijvoorbeeld naar de VS voor 9 cent per minuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Data verdubbeling bij KPN en Vodafone

Vlak voor de jaarwisseling heeft KPN nog even wat cijfers over 2015 vrijgegeven. Zo is het gemiddelde dataverbruik van mobiele...

Sluiten