12 november 2018 door in T-Mobile

Ookla snelheidstest T-Mobile snelste netwerkOpnieuw zijn de Nederlandse netwerken getest en heeft Ookla de Speedtest Awards uitgedeeld. T-Mobile is de absolute winnaar. De gemiddelde download snelheid van deze provider ligt ruim 43 procent boven dat van de runner-up KPN.

Via Ookla testen Android en iOS gebruikers hun internet en netwerken. Wereldwijd zijn er 20 miljard consumenten die deze testen uitvoeren. De Speedtest-app van Ookla geeft daarom een nauwkeurig en onafhankelijk inzicht in de snelheid binnen een land. In Nederland is de Speedtest Award opnieuw uitgedeeld aan T-Mobile. De provider heeft het snelste netwerk volgens de snelheidstest.

T-Mobile snelste in Ookla test

T-Mobile ontvangt alweer de tweede Ookla Speedtest award omdat de provider het snelste mobiele netwerk heeft van Nederland. Uit de grote hoeveelheid testen is zelfs gebleken dat de provider ruim 43 procent meer snelheid biedt dan de nummer twee KPN. Tele2 is derde en VodafoneZiggo staat op de laatste plaats.

T-Mobile had vorig jaar ook al het snelste netwerk. De aanbieder van Go Unlimited heeft een razend snel netwerk dat door verschillende onafhankelijke instanties tot beste is uitgeroepen. Eerder dit jaar werd de sim only aanbieder al als beste beoordeeld door OpenSignal. De provider scoorde op vijf van de zeven variabelen het beste of gedeeld eerste.

Ookla snelheidstest

Uit de Ookla snelheidstest blijkt dat wij in Nederland razend snelle netwerken hebben. De nummer één is T-Mobile met een gemiddelde snelheid van 63,77 Mbps. De nummer twee KPN volgt op afstand met 44,55 Mbps. Vlak achter de nummer twee zien we Tele2 met 42,68 Mbps. VodafoneZiggo volgt op afstand met 33,67. De gemiddelde snelheid van Vodafone lijkt in de nabije toekomst wel omhoog te gaan. De provider heeft zojuist nieuwe technieken geïntroduceerd en de 4G snelheid verhoogd naar 1 Gbps.

Over T-Mobile

T-Mobile is een sim only provider met eigen 3G en 4G netwerk. Dit netwerk is zelfs beoordeeld als beste in Nederland. Je kunt verschillende sim only abonnementen afsluiten met 500 MB tot onbeperkte data en 120 belminuten tot een onbeperkte hoeveelheid. Tijdens de Super snelle Sim only weken zijn de Go abonnementen met 1 GB en 5 GB extra aantrekkelijk geprijsd.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only