Rabo Mobiel stopt

4 januari 2013 door in Algemeen en GSM.

Rabobank stop met Rabo MobielRabobank stopt met het werven van nieuwe klanten en beëindigt op termijn alle Rabo Mobiel-activiteiten. Voor de 160.000 klanten verandert er voorlopig niets en bij afloop van hun abonnement krijgen ze op basis van hun belprofiel een advies over welke aanbieder het best bij ze past.

Zes jaar geleden was het ‘breaking news’ dat Rabobank mobiele telefonie aan ging bieden. Achterliggende gedachte was toen dat mobiel bankieren een mooie toekomst tegemoet zou gaan en dat bleek een goede inschatting. Inmiddels bieden alle (groot)banken een mobiel bankieren-app aan en noteerde Rabobank op 21 december 2012 een recordgebruik van 1,8 miljoen saldochecks via de Rabo Bankieren App op smartphones en tablets.

Afbouwen

Toch bouwt Rabobank de komende 1,5 tot 2 jaar haar activiteiten met betrekking tot de verkoop van mobiele telefonie af. Reden is de snel veranderende telecommarkt waardoor het verkopen van mobiele telefoons, abonnementen en prepaidkaarten te ver afstaat van de bancaire activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Nieuw: Vergelijk Internet

Je bent er ondertussen al enige jaren gewend dat wij alle sim only aanbiedingen voor je vergelijken. Maar afgelopen week...

Sluiten