Onbeperkt sms’en bij Vodafone

6 maart 2013 door in Algemeen en Mobiel internet en Vodafone.

Vodafone RedVodafone brengt sinds deze week overzicht in het aanbod door het aantal abonnementen te beperken. De nieuwe abonnementen, waaronder drie Red-varianten kennen geen sms-bundels meer, maar bieden onbeperkt sms;en. De telecomprovider werkt ook aan een sneller netwerk, door het verbeteren van het 3G-netwerk en het uitrollen van 4G.

De Bel+SMS-abonnementen met sms-bundels zijn vervallen, daarvoor in de plaats zijn er nu twee Bel+SMS+Web-varianten, waarbij klanten standaard beschikken over allerlei voordelen zoals de Smartphone Crew, Mobile Protect, de My Vodafone App, de Contacten BackUp en 5GB webopslag in de cloud. Om billshocks te voorkomen ontvangen klanten een sms wanneer er 75% van de bel- en databundel is verbruikt.

Bel+SMS+Web 100: € 19,00 per maand

100 belminuten / onbeperkt sms / 200 MB met een snelheid tot maximum 3,6 Mbps

Bel+SMS+Web 200: € 22,50 per maand

200 belminuten / onbeperkt sms / 200 MB met een snelheid tot maximum 3,6 Mbps

RED

Vodafone voerde Red al in diverse landen als merknaam en sinds deze week dus ook in Nederland. Van de Red-abonnementen zijn er drie sim only-varianten.

Red essential: € 34,00 per maand

400 belminuten / onbeperkt sms / 500 MB met een snelheid tot maximum 14,4 Mbps

Een extra optie is de aanschaf van een tweede simkaart voor de tablet. De kaart maakt gebruik van de databundel van het abonnement en 200 MB extra datategoed kost € 5 per maand.

Red: € 39,00 per maand

Onbeperkt bellen / onbeperkt sms / 1 GB met een snelheid tot maximum 28,8 Mbps

Ook hier geldt de optie van de tweede simkaart.

Red Super: € 50,00 per maand

Onbeperkt bellen / onbeperkt sms / 4 GB met een snelheid tot maximum 42 Mbps

De tweede simkaart voor de tablet is inbegrepen en dit abonnement is klaar voor 4G. Er volgt een sms wanneer 87,5% van databundel is verbruikt.

Voor alle abonnementen, Red en Bel+SMS+Web, geldt onbeperkt bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland met uitzondering van speciale servicenummers, zoals 0900-nummers, en sms-contentdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Blijft iPhone betrouwbaarste smartphone?

FixYa vergeleek op grond van probleemrapportages vier smartphonemerken. De iPhone van Apple kwam als de meest betrouwbare uit de analyse....

Sluiten