Onbeperkt internetten met Vodafone tijdens kerstdagen

22 december 2014 door in Vodafone.

VodafoneVodafone-klanten krijgen dit jaar een mooi kerstcadeau. De provider maakt het namelijk mogelijk om tijdens de kerstperiode in Nederland gratis, onbeperkt gebruik te maken van mobiel internet op het Vodafone-netwerk.

Dat maakt Vodafone bekend op zijn website. De actie loopt van 25 december tot 26 december. Bestaande klanten doen automatisch mee met de actie, en zullen dus merken dat er tijdens Eerste en Tweede Kerstdag geen MB’s van hun bundel zullen verdwijnen.

Netwerk
De actie geldt niet voor alle klanten die gebruikmaken van het Vodafone-netwerk. Gebruikers van Vodafone Thuis, hollandsenieuwe, Scherp S en enkele andere abonnementen kunnen helaas niet deelnemen aan de gratis internetactie.

De actie is alleen geldig in Nederland, en betreft dus geen roaming. Toch is het een genereus aanbod van de provider. Mocht je met kerst zin hebben om een goede serie via Netflix te kijken, of een leuke video op YouTube, hoef je niet meer bang te zijn voor diepe dalen in je databundel.

Het is wel belangrijk om goed te kijken of jouw abonnement wel in aanmerking komt voor deze actie. Anders kan kerst onverhoopt nog een heel nare nasmaak hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Veel banen weg bij zakelijke tak KPN

KPN gaat zo’n 580 banen schrappen bij het onderdeel Zakelijke Markt. Volgens de telecomaanbieder is deze stap noodzakelijk omdat het...

Sluiten