Gratis onbeperkt bellen en sms’en bij Simpel

24 november 2015 door in Simpel.

Simpel belrevolutieSimpel voert nieuwe sim only abonnementen door, waar je tot en met het einde van het jaar een abonnement kan afsluiten met 1 GB data voor een tientje per maand. Bij dit abonnement krijg je gratis onbeperkt bellen en sms’en toegevoegd bij je abonnement.

Belrevolutie Simpel

Na de succesvolle verdubbeldagen van Simpel is het dus tijd voor een nieuwe actie, die de naam Belrevolutie meegekregen heeft. Bij deze actie is het dus mogelijk een onbeperkt te bellen en sms’en in een abonnement met 1 GB data, en dat voor 10 euro per maand. Volgens Simpel zelf zit het hiermee zo’n 40 procent onder de prijzen die de concurrenten bieden.

Het onbeperkt bellen heeft wel een aantal kanttekeningen. Zo zal je wel moeten betalen bij het bellen naar 0900-nummers en zal je ook moeten betalen als je gebruik maakt van betaalde sms diensten. Daarnaast noemt Simpel in de voorwaarden dat het onbeperkt bellen en sms’en geldt voor mensen ‘met een normaal gebruik’. Simpel behoudt hiermee wel zelf het recht om misbruik af te straffen, in de vorm van een rekening. De meeste personen zullen zich hier echter geen zorgen om te hoeven maken, als je er maar normaal mee omgaat.

Mocht dit abonnement niet groot genoeg voor je zijn (sommige mensen willen eenmaal meer data in het pakket), dan kan je ook kiezen voor 2 of 3 GB data. Deze kosten respectievelijk 15 en 20 euro per maand. Voor het mobiel internet maakt Simpel gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile. Hierbij zal je een maximale downloadsnelheid van 14 Mbps kunnen halen, en een maximale uploadsnelheid van 2 Mbps. Mocht je van deze actie gebruik willen maken, dan heb tot je en met 31 december om het sim only abonnement bij Simpel af te sluiten.

2 reacties op "Gratis onbeperkt bellen en sms’en bij Simpel"

Jos schreef op 13 december 2015 om 16:58

Wat houdt ‘normaal gebruik’ precies in? Deze abstracte term betekent voor mij erg weinig en is vatbaar voor misbruik. Geeft Simpel hier geen specifieke richtlijnen voor?

Ruud Kok schreef op 13 december 2015 om 17:26

@Jos: Simpel hanteert een ‘fair use policy’. Dat betekent dat veel bellen als particulier geen probleem zal zijn, maar als je 8 uur per dag met eenzelfde nummer in contact bent, dit wellicht wel een reden is voor nader onderzoek door Simpel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Hoe haal je het meest uit je SIM Only abonnement?

Een sim only abonnement is eigenlijk de eenvoudigste manier om te besparen op je belkosten. Op Vergelijk Sim Only helpen...

Sluiten