MTV Mobile exclusieve experience voor jongeren

11 april 2013 door in T-Mobile.

MTV MobileBegin van dit jaar zette MTV Mobile een punt achter de samenwerking met Hi en vond in T-Mobile een nieuwe exclusieve partner. Tegelijk met het in de verkoop gaan van de nieuwe MTV Mobile-abonnementen opende T-Mobile op 7 maart de eerste Youngstore aan de Amsterdamse Kalverstraat.

Met de Youngstore biedt de provider jongeren een volledig nieuw winkelconcept met  veel keus in high-end telefoons, gadgets, een verscheidenheid aan abonnementen én scherpe databundels, want voor jongeren is de datalimiet tegenwoordig belangrijker dan de belbundel. De store biedt de bezoekers met touchscreens waar men zelf het aanbod kan inzien, grote schermen waarop continu een mix van muziek-, video- en MTV shows draait, ondersteund door een goede geluidsinstallatie, een multimedia beleving.

Abonnementen

MTV Mobile biedt een combinatie van sim only, postpaid en later ook prepaid abonnementen. De focus ligt duidelijk op het mobiel internet. Met bundels tot 6GB biedt MTV momenteel de ruimste bundels in de markt. Altijd en overal MTV shows en muziek op je smartphone, dat is het credo.

Exclusief

MTV Mobile biedt offline ook nog eens de meest exclusieve experience zoals Club MTV, Amsterdam Open Air, MTV EMA en Isle of MTV. Klanten krijgt tevens (exclusief) toegang tot events, festivals en club nights. Bas de Kuiper, verantwoordelijk voor MTV Mobile Nederland: “Samen met T-Mobile kunnen we een goed aanbod neerzetten voor onze doelgroep. De Youngstore in de Kalverstraat weerspiegelt de beleving van MTV Mobile en beantwoordt aan de verwachting die we als merk neerzetten voor onze klanten: een scherp (data)aanbod, een eigen high-end toestel en een toffe beleving voor de gebruiker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Forum waardevol instrument voor T-Mobile

T-Mobile begon in 2009 met een forum waar klanten vragen konden stellen aan acht moderatoren. Vier jaar verder is het...

Sluiten