Meer data voor KPN-klanten in het buitenland

13 mei 2014 door in KPN.

kpnKPN introduceert ruimere internetbundels voor klanten in het buitenland. Voortaan kunnen gebruikers ook in andere EU-landen gebruik maken van meer data voor hetzelfde bedrag. De regeling, die vanaf 1 mei is ingegaan, is ingesteld vanwege de behoefte van de consument om op vakantie steeds vaker online te zijn.

Gebruikers kunnen bij de volgende reis naar het buitenland kiezen uit de volgende mogelijkheden: de Internet Dag EU bundel van 50MB voor 2,50 euro per dag of de Internet Maand EU bundel van 200MB voor 10 euro per maand. Dat is een behoorlijk verschil met de huidige tarieven. Tot 1 mei kreeg je voor de prijs van 2,50 euro slechts 15MB, en voor 10 euro slechts 100MB. KPN lijkt hiermee tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar internetgebruik, ook in het buitenland en op vakantie.

Onverwachte kosten
De telecomprovider zegt in het persbericht dat de nieuwe tarieven een uitkomst kunnen zijn voor mobiele gebruikers in het buitenland:

Consumenten geven steeds vaker aan dat ze op vakantie graag online willen zijn, maar bang zijn voor onverwachte kosten. Omdat er niet overal toegang is tot Wi-Fi maakt het verdubbelen van de MB’s in de bundel het makkelijker voor klanten om ook in het buitenland online te gaan.

Verwacht wordt dat er zeker in de piekmaand augustus veel gebruik zal worden gemaakt door KPN-klanten van de nieuwe tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Aantal klanten T-Mobile neemt af maar winst stijgt

T-Mobile heeft het aantal klanten het afgelopen kwartaal sterk zien afnemen. De telecomprovider zag maar liefst 98.000 klanten vertrekken. De...

Sluiten