KPN wordt officiële reseller Apple Watch

3 oktober 2015 door in KPN.

apple-watch-kpnHet is vanaf nu mogelijk om naast verschillende (Apple) telefoons, ook een smartwatch te kopen bij KPN. KPN zal vanaf nu namelijk de Apple Watch leveren. De Apple Watch komt in veertien verschillende varianten voor KPN, die te koop zijn via de webshop van KPN of in de fysieke winkel in Amsterdam Duivendrecht. De aankomende weken zal de Apple Watch in steeds meer winkels van KPN verkrijgbaar zijn.

KPN geeft korting op Apple Watch

Bestaande klanten van KPN kunnen een leuke korting verwachten van KPN. Als je de Apple Watch namelijk wilt kopen, geeft KPN 25 euro korting. Ook zal je deze korting krijgen als je een nieuwe iPhone 6s of iPhone 6s Plus bij KPN koopt. Voor niet-klanten blijft de prijs op 419 euro staan, voor de goedkoopste variant.

Het is natuurlijk wel een beetje vreemd dat een telecomprovider als KPN de Apple Watch gaat verkopen. In de Apple Watch is namelijk geen plaats voor een simkaart. Het hoort echter bij de nieuwe strategie van KPN: KPN Compleet. Met KPN Compleet wil de provider de klanten een compleet aanbod geven. Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt van KPN, noemt de Apple Watch ‘één van de leukste cadeaus’ en wil graag dat ‘zoveel mogelijk klanten de Apple Watch uitproberen’.

Over de Apple Watch

De Apple Watch is natuurlijk de smartwatch van Apple, en verkrijgbaar in heel veel verschillende modellen. Mocht je over een iPhone met een sim only abonnement beschikken, dan kan de Apple Watch een perfecte toevoeging zijn voor je smartphone beleving. Op de Apple Watch komen namelijk allerlei notificaties binnen, waardoor het een interessante toevoeging wordt op je iPhone. Daarnaast ziet de Apple Watch er natuurlijk ook goed uit, en kan je er nog een hoop andere dingen mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Hoe haal je het meest uit je SIM Only abonnement?

Een sim only abonnement is eigenlijk de eenvoudigste manier om te besparen op je belkosten. Op Vergelijk Sim Only helpen...

Sluiten