KPN, Tele2 en T-Mobile doen data cadeau in december

1 december 2015 door in KPN en T-Mobile en Tele2.

4g-internetDrie grote providers zullen de maand december extra leuk gaan maken. Naast de cadeautjes die je in je schoen of onder de kerstboom kan krijgen, kan je ook extra data krijgen bij je telefoon of sim only abonnement. KPN, Tele2 en T-Mobile delen alle drie gratis databundels uit aan klanten, die zij in december kunnen gebruiken.

Databundel KPN cadeau

KPN zal klanten in december 2 GB aan data cadeau geven. Op deze manier zullen alle klanten de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het 4G netwerk van KPN. Hoewel dit 4G netwerk van KPN al wel lang beschikbaar is, zal nog niet iedereen hier gebruik van hebben kunnen maken. Alle klanten van KPN kunnen dat in de maand december dus wel doen.

Mocht je al een abonnement bij KPN hebben met een databundel, dan zal je vandaag de 2 GB aan data ontvangen hebben. Als je geen databundel hebt, dan kan het tot en met 5 december duren tot je de databundel hebt.

Databundel Tele2 cadeau

Ook als je klant bent bij Tele2 zal je extra data gaan krijgen. Als je een 3G internet abonnement hebt bij Tele2, dan kan je in december 1 GB extra verwachten. Als je al op het nieuwe 4G netwerk van Tele2 zit, dan wordt je databundel verdubbeld. Je zal van Tele2 een sms’je ontvangen, met meer informatie over deze extra bundel. In ieder geval zal de nieuwe bundel ingaan bij de start van een nieuwe factuurperiode. Daarna is de bundel één maand geldig.

Databundel T-Mobile cadeau

Bij T-Mobile was het al eerder bekend dat klanten een extra databundel kunnen krijgen. Dit was om te vieren dat het 4G netwerk landelijke dekking had. Om dat te vieren, krijgt elke klant van T-Mobile 4 GB aan data extra! Deze zou ook ingaan op je factuurdatum, na 4 november. Het kan dus al zijn dat je de bundel al hebt ontvangen, en dan kan je die een maand lang gebruiken. Voor prepaid klanten van T-Mobile is het wel spijtig, zij zullen niet zo’n bundel krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Gratis onbeperkt bellen en sms’en bij Simpel

Simpel voert nieuwe sim only abonnementen door, waar je tot en met het einde van het jaar een abonnement kan...

Sluiten