KPN Prepaid-klanten kunnen voor 7,50 onbeperkt internetten

11 juli 2015 door in KPN.

mobile_internet_youthKPN heeft een nieuwe twee nieuwe internetbundels geïntroduceerd voor haar prepaid-bellers. Voor 7,50 euro per maand kun je onbeperkt internetten, al dan wel tegen een beperkte internetsnelheid van 128 kb/s. Ideaal als je voornamelijk social media gebruikt, minder ideaal als je een echte streamer bent. Er zijn twee bundels: Onbeperkt Online en Zorgeloos Online. Het verschil tussen de twee staat hieronder beschreven. 

Onbeperkt Online
Met Onbeperkt Online kun je voor 7,50 euro per 31 dagen onbeperkt mobiel internetten met 128 kb/s. Deze stopt automatisch. Om ‘m te activeren stuur je *143# naar 1266.

Zorgeloos Online
Met Zorgeloos Online betaal je een tientje en krijg je naast het bovenstaande twintig belminuten en twintig sms’jes cadeau. Deze stopt niet automatisch, maar verlengt zichzelf. Om ‘m te activeren stuur je *142# naar 1266. Om weer af te melden, sms je *142*009# naar hetzelfde nummer.

Snelheid
Het is echt een ‘social media-abonnementje’. De snelheid is namelijk prima om te twitteren, facebooken, whatsappen, instagrammen of even snel een mailtje te versturen. Mocht je een echte streamer zijn, dan kom je niet echt met de snelheid uit de voeten. Het is wel belangrijk om daar rekening mee te houden.

Vind je 128 kb/s toch een te lage snelheid? KPN Prepaid biedt ook 4G-bundels. Je vindt ze hier. Uiteraard moet je toestel wel over 4G-ondersteuning beschikken.

2 reacties op “KPN Prepaid-klanten kunnen voor 7,50 onbeperkt internetten”

  1. Nikolce iliev schreef:

    Perfekt

  2. Wimbo Limboland schreef:

    Ik ga deze ook nemen. Voornamelijk voor Facebook en mailen. Heb ook een mifi router besteld. Perfecte combinatie om overal online te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
*bliep is failliet en maakt doorstart

Provider *bliep is op maandag 6 juli failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Het jongerentelecommerk wordt overgenomen door het...

Sluiten