KPN Compleet en KPN Familievoordeel ook voor Hi-klanten

22 oktober 2013 door in Hi en KPN.

Hi_logoKlanten van Hi, het mobiele jongerenmerk van KPN dat onder andere goedkope sim only-abonnementen aanbiedt, kunnen met ingang van 4 november gebruik maken van de voordelen van de abonnementsvarianten KPN Compleet en KPN Familievoordeel. Voor negen Hi-winkels viel in de afgelopen maanden het doek. De dienstverlening wordt overgenomen door KPN-winkels.

Door deze uitbreiding kunnen ook Hi-klanten met het Compleet-abonnement, dit combineert thuis televisie, telefonie en internet, onbeperkt vast en mobiel onderling bellen, de mobiele belminuten, MB’s en sms’jes worden verdubbeld en ze krijgen een  gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders en 20 gratis films on demand. De FamielieVoordeel-variant biedt tien euro korting voor elk extra mobiel abonnement, maximaal vijf, van Hi of KPN op hetzelfde huisadres. Zowel de Compleet- als Familievoordeeltoevoeging gelden voor Hi-abonnementen met een toestel die vanaf 12 maart 2012 zijn afgesloten en voor Hi sim-only abonnementen die vanaf 15 oktober 2012 zijn afgesloten.

Shop-in-shop

Eind augustus kondigde KPN aan te beginnen met een pilot van Hi-shop-in-shops. Negen Hi-winkels in de buurt van KPN-winkels zijn inmiddels gesloten en de dienstverlening is als shop-in-shop ondergebracht in de dichtstbijzijnde KPN-winkel. De aanbieder wil op deze manier testen of de Hi-klanten ook op een goede manier vanuit de KPN-winkels geholpen kunnen worden. Of deze pilot consequenties heeft voor de overige 64 Hi-winkels is nog niet duidelijk. Het personeel uit de Hi-vestigingen verhuist, op een enkeling na, mee naar de instore-shops.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Overname KPN van de baan

Begin augustus bracht het Mexicaanse America Móvil (AMX) van Carlos Slim een openbaar overnamebod uit op de KPN-aandelen om een...

Sluiten