3 april 2018 door in Tele2

MijnTele2 Tele2Sim only provider Tele2 gaat haar MijnTele2 applicatie vernieuwen. De provider zal daarvoor samenwerken met haar klanten. De bedoeling is dat de app eerst door duizend klanten wordt getest om. Aan de hand van hun adviezen en tips kan de provider gebruikers in de toekomst sneller en beter helpen.

Tele2 laat de komende maanden 1.000 klanten haar nieuwe MijnTele2 app in gebruik nemen. Zo kan de provider de voorkeuren van haar klanten beter leren kennen. Nadat de app getest is door klanten en de adviezen zijn geïmplementeerd. Dan wordt MijnTele2 gepresenteerd aan alle Tele2 klanten als nieuwe app. MijnTele2 blijft natuurlijk ook direct vanuit de website toegankelijk.

Klanten helpen bij ontwikkeling MijnTele2 app

Voordat Tele2 begon met het ontwikkelen van een nieuwe app heeft de sim only provider haar klanten geraadpleegd. Samen met die klanten heeft de provider bepaalt wat de belangrijkste functies binnen de nieuwe app moesten zijn. Tele2 legt hiermee de nadruk op de wensen van klanten bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Deze maand start de test periode waarbij 1.000 klanten de provider helpen. Tegen de zomer verwacht de sim only aanbieder dat de vernieuwde MijnTele2 app voor iedereen beschikbaar is. Over de samenwerking met klanten zegt Leslie Hogeveen van Tele2 het volgende:

In plaats van voor onze klanten te bedenken wat zij willen, werken wij met hen samen. De nieuwe app is hier een goed voorbeeld van. We betrekken onze klanten bij het ontwikkelen en testen. Na de introductie helpen onze klanten de app om steeds slimmer te worden, en gaan we nieuwe functionaliteit ook samen met klanten vormgeven en introduceren – zij bepalen onze prioriteiten.

Tele2

Tele2 is een rebelse sim only provider met eigen 4G netwerk. Je kunt bij deze provider alleen nog maar 4G abonnementen afsluiten. Het rebelse blijkt ook uit een van de meest succesvolle introducties van Tele2, het Unlimited bundel. Deze onbeperkte bel en internet bundel kun je voor 25 euro per maand al afsluiten. Het sim only aanbod van deze provider is zeer overzichtelijk. Je hebt keuze uit vier databundels in combinatie met 100 of onbeperkte min/sms.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only