hollandsnieuwe en Youfone verhogen internetsnelheden

3 april 2013 door in hollandsnieuwe en Mobiel internet en Youfone.

internet-snelheidInternet en de vele apps die beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat we via de smartphone altijd en overal op de hoogte kunnen zijn van alles wat er gebeurt in de wereld. Dat brengt ook met zich mee dat er in sterk toenemende mate beroep wordt gedaan op de up- en downloadsnelheden, want we willen het wel snel. De sim only markt beweegt mee met deze ontwikkelingen.

Sim only-aanbieder hollandsnieuwe verhoogde onlangs de internetsnelheden. De downloadsnelheid ging van 2 MB naar 14,4 MB, met een praktische snelheid tussen de 2 en 4 MB. De uploadsnelheid is verhoogd van 2 MB naar 3,6 MB, waarbij de praktische snelheid tussen 0,7 en 1,1 MB ligt. Onder de naam ‘hollandsnieuwe data’ biedt de provider één losse 500 MB-internetbundel voor tien euro per maand aan. Internetten op de smartphone kan ook via de abonnementen hollandsnieuwe 275 en hollandsnieuwe 550. Het dataverbruik wordt afgeschreven van het saldo waar ook belminuten en sms’jes vanaf gaan. Youfone heeft de internetsnelheid voor zijn 200 MB-bundel verhoogd. De downloadsnelheid bedraagt voortaan 1 MB, dat was 384 KB, de uploadsnelheid gaat naar 384 KB en dat was 128 KB.

Hi

Ook Hi, met studenten als belangrijkste doelgroep, biedt nu vier internetbundels aan. De up- en downloadsnelheden verschillen per bundel. Hiermee wordt rekening gehouden bij de abonnementskosten.

Internet bundelDownloadsnelheidUploadsnelheid
Hi data Medium2 Mbps0,1 Mbps
Hi data Large7 Mbps2 Mbps
Hi data XL Spotify4 Mbps2 Mbps
Hi data XL Spotify 4G25 Mbps10 Mbps

Je kunt een internetbundel van je keuze combineren met een sim only abonnement van Hi. De aanbieder verhoogde recent de prijzen van deze abonnementen. De drie ‘kleine’ abonnementen stegen met gemiddeld € 2,40 en de ‘grote’ varianten werden vijf en negen euro duurder.

Hi prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Overnamegerucht: AT&T neemt Vodafone over

De Financial Times meldt op basis van een betrouwbare bronnen uit de telecombranche het gerucht dat AT&T en Verizon telecomprovider...

Sluiten