EK campagnes bij de telecom providers

8 juni 2012 door in Acties.

Zojuist is het EK voetbal begonnen met de aftrap van Polen-Griekenland. Morgen begint het EK voor ons natuurlijk echt, met de eerste wedstrijd van Oranje tegen de Denen. Ook in telecomland zijn er enkele spelers die een EK actie op touw hebben gezet. Die hebben we daarom maar eens op een rij gezet.

KPN EK actie
Bij KPN kun je als je nu een abonnement (mobiel of Alles-in-1) afsluit een heus ‘thuis-stadion’ winnen. Op www.kpn.com/ek kun je de actie vinden, en zie je dat er 50x kans wordt gemaakt uit verschillende combinaties met LED TV’s, home cinema sets, tablets en mobiele telefoons.

Simyo EK app
Simyo scheurkalenderSimyo heeft zelf een heuse iPhone applicatie ontwikkeld. De 2012 Scheurkalender-app geeft 73 dagen lang, elke dag tijdens het EK Voetbal, Wimbledon, de Tour de France en de Olympische Spelen:
– Het programma van de dag
– Leuke sportweetjes
– Anekdotes
– Cartoons & foto’s (van fotograaf Clemens Rikken)
– Achtergrond informatie

De app is hier te downloaden.

Vodafone actie
Vodafone geeft gedurende het hele EK een gratis oranje smartcover voor bij je iPad. Dus mocht je een iPad met abonnement willen afsluiten, dan is dit het moment: www.vodafone.nl/internet/internet_op_je_tablet/ipad/bestel_ipad/

De steun van Telfort
En ten slotte heeft Telfort nog zijn Facebook pagina aangepast om hun steun voor Oranje kenbaar te maken:

Telfort staat achter Oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
hollandsnieuwe biedt ook telefoons aan

De relatief nieuwe sim only prijsvechter hollandsnieuwe heeft een nieuwe stap gemaakt. Vanaf nu bieden ze naast hun bestaande sim...

Sluiten