Eindelijk update voor Mijn Telfort app

3 april 2014 door in Telfort.

Mijn Telfort appProvider Telfort heeft eindelijk de belstatus-app, Mijn Telfort, voorzien van een grote update, de zogenoemde versie 2.0. Mijn Telfort had al langer last van een flinke storing maar met de vernieuwde applicatie moeten de problemen verdwenen zijn. Naast het beltegoed en dataverbruik kunnen Mijn Telfort gebruikers ook facturen en abonnementsinformatie bekijken. Mooie bijkomstigheid van versie 2.0 is dat prepaidklanten ook hiervan gebruik kunnen maken.

Versie 2.0 heeft een ontwerp waarin alle functies overzichtelijk in een zijbalkmenu staan. De openingspagina is qua lay-out sterk verbeterd ten opzichte van de oude versie. Zo ziet men nu duidelijk de resterende belminuten, sms-berichten en MB aan data, waar een kostenindicatie aan gekoppeld is met een kalender die doorloopt tot de volgende maand. Dit zijn echter de ‘standaardaspecten’ van de Mijn Telfort app, nieuw zijn namelijk de volgende features.

Nieuwe toevoeging aan Mijn Telfort 2.0 is dat de gebruiker nu de factuur kan inzien. De gebruiker kan de specificaties bekijken van een rekening waarbij de informatie in de applicatie zelf getoond wordt. Inzichtelijk zijn nu kosten buiten de bundel, verrekkingen en de duurste dag, waarbij bij elk onderdeel extra informatie beschikbaar is. Daarnaast is er informatie over het abonnement, duur van het contract, vaste lasten en krijgt men informatie over wanneer men kan verlengen.

Helaas zijn niet alle aspecten beschikbaar voor de prepaidgebruiker. De Mijn Telfort app is dan namelijk beperkt tot de status van het beltegoed, verbruikdetails en de mogelijkheid om bundels te kopen. De laatste vernieuwing die Mijn Telfort heeft, is dat je Telfort-winkels op de kaart kan opzoeken.

Al met al is de update en versie 2.0 voor Mijn Telfort gebruikers een hele verbetering en heeft de gebruiker meer inzicht is het mobielgebruik. Ben jij geen Telfort klant? Kijk dan hier voor informatie over soortgelijke apps van andere providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Even uitstel maar nu toch 4G voor Telfortklanten

Vorige week kondigde KPN-dochter Telfort 4G-toegang aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het was de bedoeling dat dit op...

Sluiten