Een postzegel en een simkaart, graag

14 oktober 2014 door in Robin Mobile.

Robin MobileSinds deze week kun je bij meer dan 2000 PostNL-verkooppunten terecht voor een simkaart van Robin Mobile. De provider heeft daarvoor een verkoopovereenkomst gesloten met PostNL. Daarmee hoef jij als consument geen dag op je simkaart te wachten maar kun je die meteen aanschaffen. Zodra je de simkaart bij zo’n PostNL-verkooppunt hebt aangeschaft, kun je deze op internet activeren.

In de winkel
Voorheen kon je enkel terecht op de website van Robin Mobile voor een kaartje. Volgens oprichter Wilfred Rottier vroegen klanten regelmatig of de simkaarten ook in de winkel verkrijgbaar was. Bij deze, dus. Zodra je de kaart op internet hebt geactiveerd kun je kiezen wat voor abonnement je erbij wil.

Het is niet de eerste keer dat klanten van een provider vragen of ze in een fysieke winkel terechtkunnen voor hun product. Eerder reageerde Tele2 al op haar klanten door ze de mogelijkheid te geven om hun bestelling op te halen in een Dixons-filiaal.

Onbeperkt
Met Robin Mobile kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen, sms’en en internetten. De prijs daarvan is afhankelijk van de internetsnelheid. Het goedkoopste abonnement is 29,95 euro per maand. Als je een hogere internetsnelheid wil, wordt de prijs duurder.

Geheel onbeperkt is dat trouwens ook weer niet: de provider komt namelijk wel in actie bij onredelijk gebruik en/of misbruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Simyo maakt bellen, sms’en en internetten goedkoper

Ook Simyo verlaagt haar bundeltarieven. Per 15 oktober zal de sim-only-aanbieder een aantal prijs- en tariefwijzigingen doorvoeren in haar aanbod....

Sluiten