De evolutie van de smartphone in vogelvlucht

31 januari 2014 door in Toestellen.

EvolutieOver de evolutie van de mens bestaan verschillende meningen en je kunt er lang over discussiëren. Kort door de bocht wordt de evolutie weergegeven met de mensfiguren die steeds meer rechtop gaan lopen. Eerst met een knuppel in de hand en als we LG mogen geloven hebben we in de meest recente versie een smartphone in de hand. Tja, die smartphone ontwikkelt zich wel véél sneller dan de mens.

Met het oog op de introductie van de buigbare LG Flex werd onderstaande infographic gemaakt waarin, naast LG-reclame, een paar leuke weetjes staan. Die vermaledijde autocorrectie bijvoorbeeld, waardoor ik vaak mensen ‘gelukkig nieuw Haar’ dreig te gaan wensen, werd in 1999 geïntroduceerd. In 2000 volgde WAP waardoor het mogelijk werd te internetten via de mobiele telefoon. En wat te denken van de eerste telefoon met een camera in 2002. Dat het mobieltje niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven blijkt wel uit het feit dat 77 procent de telefoon op het nachtkastje heeft liggen en 48 procent ook in de kerk het toestel niet uitzet.

Maar die smartphones met flexibele schermen, gaan die er in 2014 nu echt voor de massa komen?

The Smartphone Evolution

Hier kun je de grote versie bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Tele2 komt met NonStop-abonnementen

Met ingang van 12 februari gaat Tele2 nieuwe, onbeperkte abonnementen aanbieden. Deze abonnementen die de naam NonStop krijgen, komen tegemoet...

Sluiten