Nieuwe databundels KPN live! Dubbel zoveel data.

1 juni 2017 door in KPN.

Vandaag zijn de nieuwe sim only bundels live van KPN. De provider heeft het data aanbod flink uitgebreid door de bundels in combinatie met onbeperkt bellen in data te verdubbelen. Het nieuwe data aanbod werd vorige maand al gecommuniceerd en het aanbod is vanaf nu verkrijgbaar. KPN heeft roaming afgeschaft vandaag. Vanaf nu bellen, internetten en smsen abonnees in de EU zoals thuis.

Marktleider KPN heeft de vier databundels bij sim only abonnementen met een onbeperkte bel- en sms-bundel verdubbelt. De provider biedt nu 2 GB tot en met 50 GB data aan per maand. De prijs van de eerste twee abonnementen zijn daarbij wel iets omhoog gegaan. In de laatste jaren zien we een trend waarbij data in verhouding steeds goedkoper wordt.

Nieuw aanbod KPN

Per vandaag zijn de volgende sim only abonnementen van KPN aantrekkelijker geworden. Het 1 GB abonnement in combinatie met onbeperkt min/sms heeft 2 GB data gekregen. De prijs is echter wel iets gestegen. Het sim only abonnement kost niet meer 25 euro, maar 26 euro per maand. Het 5 GB abonnement is ook verdubbeld in data. In plaats van 28 euro voor 5 GB betaal je nu 31 euro voor 10 GB aan data. De bundel met 10 GB wordt zelfs verhoogd naar 25 GB terwijl de prijs gelijk blijft, 38 euro. Het meest ruime abonnement van de provider verdubbelt naar 50 GB en daar betaal je 99 euro per maand voor. We spreken hier over de prijs bij een twee jarig abonnement.

Het voordeel van de Zorgeloos Premium bundels van KPN is echter minder groot, dan je in getallen verwacht. Want sinds vandaag krijg je niet langer gratis Spotify ter waarde van 10 euro in de maand. De dataverdubbeling per vandaag geldt voor nieuwe klanten. Abonnees met een Zorgeloos- of Alles-in-1 abonnement van de provider krijgen vanaf vandaag ook twee keer zoveel data.

Let op: basis prijs wel gestegen

Hoewel de prijs voor de abonnementen niet veel gestegen is of vrijwel gelijk is gebleven, heeft KPN de basis prijs van alle abonnementen flink aangepakt. Het is de vraag hoe lang de huidige prijzen van toepassing zijn en wanneer de prijzen dus omhoog gaan.

KPN sim only aanbod 1 juni

Roam Like at Home

Vandaag is het een memorabele dag voor iedereen die veel reist of van plan is om op vakantie te gaan in één van de EU landen. Per 1 juni kunnen KPN klanten namelijk hun databundels in de hele EU gebruiken zoals ze dat thuis doen. Officieel worden de roaming kosten per 15 juni afgeschaft. KPN schaft de extra roamingkosten per vandaag al af.

KPN is marktleider in Nederland en heeft het grootste 3G netwerk en een super snel en betrouwbaar 4G netwerk. De telecomaanbieder moest wel actie ondernemen aangezien zowel Tele2 als T-Mobile nu onbeperkte databundels bieden voor een fractie van wat je betaalde voor 25 GB bij KPN. Het is vandaag de dag zeer aantrekkelijk het totale sim only abonnementen pakket met elkaar te vergelijken. Op die manier ben je verzekerd van het goedkoopste sim only abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Simyo wordt het meest aangeraden bij vrienden & familie

Sim only aanbieder Simyo wordt door de Nederlandse consument het meest aangeraden bij vrienden en familie. Hollanders raden vrienden daarnaast...

Sluiten