Ben biedt meer data & 2,50 euro korting onbeperkt bellen

20 november 2017 door in Acties en Ben.

Ben verhoogt data bundelsDe sim only prijsvechter Ben is nog goedkoper geworden. De provider geeft je 2,50 euro korting als je kiest voor onbeperkt bellen. Daarnaast zijn de meeste bundels flink verhoogd. Nieuwe abonnees krijgen vanaf vandaag wel 500 MB tot 1.500 MB gratis. De maximale databundel is gestegen naar 6.500 MB.

Ben heeft het sim only aanbod gewijzigd. De aantrekkelijke sim only provider maakt gebruikt van het snelste netwerk van Nederland, dat van T-Mobile. De prijsvechter is al jaren een vertrouwde naam voor mensen die een voordelig abonnement zoeken. Het aanbod is per vandaag flink verruimd. Je krijgt standaard korting als je kiest voor onbeperkt bellen en de meeste databundels zijn fors vergroot.

Nieuw sim only aanbod Ben

Vanaf vandaag haal je nog meer voordeel bij sim only provider Ben. De aanbieder heeft de prijzen van de belangrijkste databundels vergroot en onbeperkt bellen is goedkoper geworden. Iedereen die vanaf vandaag een nieuw abonnement afsluit bij Ben, kan kiezen uit drie verruimde bundels. De databundel met 1.000 MB is tijdelijk 1.500 MB groot geworden en de bundel met 2.500 MB is zelfs met 1.000 MB verhoogd naar 3.500 MB. Mocht je veel data verbruiken? Dan kan dat vanaf vandaag nog beter bij Ben. De hoogste bundel is met 1.500 MB gestegen naar 6.500 MB. De vernieuwde bundels zijn geldig tot 31 december 2017. Je ontvangt nog meer voordeel als je een van de bovenstaande bundels of de andere data bundels combineert met onbeperkt bellen. De budget provider geeft je met onbeperkt bellen ook nog eens 2,50 euro extra korting op de gehele bundel.

Sim only provider Ben

De sim only provider staat al jaren bekend al prijsvechter. De aanbieder heeft zeer aantrekkelijke bel en data bundels. De sim only abonnementen zijn standaard met 3G snelheid en voor 1 euro per maand kun je gebruik maken van het super snelle 4G. Daarmee internet je 6 keer sneller dan met 3G. Je maakt gebruik van het high tech 4G netwerk van de T-Mobile. Dit netwerk is verschillende keren uitgeroepen tot beste netwerk in Nederland.

Het nieuwe Ben sim only aanbod is vanaf vandaag geldig en je kunt de aantrekkelijke abonnementen tot 31 december 2017 afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile Go Go Go, een aantrekkelijker Sim only aanbod

Het beste en snelste netwerk van Nederland is nu nog aantrekkelijker geworden. Het zijn namelijk T-Mobile Go Go Go dagen....

Sluiten