Betalen per minuut of per seconde

27 december 2010 door in Algemeen.

betalen voor je belminutenSinds enige tijd rekent een groot aantal providers bij het bellen niet meer af per seconde, maar per minuut. Dit tot grote ontevredenheid van veel consumenten, die gemiddeld 47% te veel betalen als gevolg van het afronden. Dat kan dus flink in de papieren lopen, bereken maar eens wat jij te veel betaalt!

Door het afronden heb je niet alleen veel minder aan de minuten in je belbundel, maar je vliegt ook veel sneller door je tegoed heen. Hierdoor betaal je eerder dan normaal voor de duurdere minuten buiten je bundel.

Gelukkig hebben zowel Vodafone als KPN reeds aangekondigd om met ingang van het nieuwe jaar ook weer sim only abonnementen aan te gaan bieden, waarbij wordt afgerekend per seconde. Wij zullen je uiteraard van deze ontwikkelingen op de hoogte houden, en zijn erg benieuwd naar de prijsstelling van deze hopelijk goedkopere alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Veel SMS’en met een sim only abonnement?

Regelmatig krijgen we de vraag welk sim only abonnement het meest geschikt is voor iemand die veel SMS berichten verstuurt....

Sluiten