Ben verlaagt prijzen maandelijks opzegbare sim only abonnementen

12 april 2014 door in Ben.

Ben prijsverlagingVoor aankomende maandag staat er een nieuwe ronde prijsverlagingen bij Ben in de planning. Daarmee wil de provider nog meer de concurrentie aangaan op het gebied van de maandelijks opzegbare sim only abonnementen. Op het gebied van bel- en sms-bundels was Ben al de goedkoopste in het segment van maandelijks opzegbare abonnementen. Toch verlaagt men de prijs van Ben regelmatig (300 min/sms) van €6,99 naar €5,99.

Met de nieuwe prijsverlaging maakt Ben ook flinke stappen bij de internetbundels. Onder andere de prijs van internet regelmatig (1GB) wordt verlaagd van € 12,- naar € 10,-.

Prijswijzigingen bij Ben per 14 april 2014
Prijswijzigingen Ben internet april 2014

Met ingang van 14 april 2014 heeft Ben dan ook in alle bundelcombinaties het goedkoopste aanbod. Alleen Simyo en Tele2 bieden 200MB internet voor een nog scherpere prijs (€ 5,-), maar doordat Ben bij de bel- en sms-bundels de laagste prijzen heeft, zijn zij vanaf maandag toch overall het voordeligst.

Prijzen maandelijks opzegbare sim only abonnementen
Ben nieuwe tarieven april 2014

Ben nieuwe tarieven data april 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Facebook moet privacybeloften WhatsApp respecteren

Begin maart van dit jaar werd bekend dat Facebook de nieuwe eigenaar wordt van berichtendienst WhatsApp. Wel was het zo...

Sluiten