Ben verdubbelt belminuten grootste abonnement

31 juli 2014 door in Ben.

Ben simkaartBij een verhoging van het aantal minuten, sms’jes of MB’s hoor je providers meestal wekenlang over niets anders praten. Via reclameborden, tv-spotjes en internetadvertenties worden potentiële klanten attent gemaakt op de allerbeste aanbiedingen die je ooit gezien hebt. Zo niet bij de provider Ben. Zonder er op één of andere manier ruchtbaarheid aan te geven heeft de telecomprovider het aantal minuten van de grootste bundel verdubbeld.

Ben Vaak-abonnement
Het gaat om de minuten van het Ben Vaak-abonnement, het grootste abonnement dat de provider aanbiedt. Klanten die gebruikmaken van het abonnement konden tot voor kort 500 minuten bellen, zowel bij een sim only-abonnement als bij een abonnement met toestel. Ben heeft dat aantal echter verdubbeld naar maar liefst 1000 belminuten per maand. De prijs voor de bundel is hetzelfde gebleven, dus kan er voor evenveel geld meer worden gebeld.

Eerder verhoogde Ben al stilletjes het aantal minuten van het 250-minuten aabonnement naar 300 belminuten. Ook hierbij werd de prijs niet verhoogd. De verhoging die nu heeft plaatsgevonden is echter veel grootschaliger dan de voorgaande.

De abonnementen van Ben kunnen sim only worden afgesloten of in combinatie met een toestel. Over het algemeen ben je bij de provider aan het juiste adres als je voor weinig geld veel wilt bellen en sms’en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Ziggo Mobiel komt met nieuwe bundels

Telecomprovider Ziggo introduceert enkele nieuwe mobiele bundels voor zijn sim only-aanbod. Dat maakt het bedrijf in een persbericht bekend. De...

Sluiten