Ben sneller en uitgebreider

16 december 2013 door in Ben en Simpel.

internet-snelheidBen, het budgetmerk van T-Mobile, verhoogt per vandaag de up- en downloadsnelheden van alle abonnementsvormen voor nieuwe en bestaande klanten. Nadat de variant Ben Vaak voor 24 maanden eerder dit jaar verdween, is deze nu weer toegevoegd aan het assortiment.

Voor alle abonnementsvarianten gaat per 16 december de downloadsnelheid voor mobiel internet van 2 Mbps naar maximaal 14, 4 Mbps en uploaden gaat van 384 Kbps naar 2Mbps. Uiteraard zal de daadwerkelijke snelheid onder andere afhankelijk zijn van het type toestel, je locatie binnen het netwerk, de drukte rondom een zendmast en het aantal gebruikers wat gelijktijdig gebruikt maakt van mobiel internet.

Ben Vaak

Eerder dit jaar schrapte de sim only-aanbieder de Ben Vaak-variant voor 24 maanden uit het assortiment en was alleen de maandelijks opzegbare Ben Vaak-variant er nog. Inmiddels is de 24-maanden-variant ook weer verkrijgbaar. Deze kost € 11,99 per maand en biedt 500 belminuten en sms’jes. In tegenstelling tot andere Benabonnementen krijgen klanten hier geen gratis minuten/sms’jes bij. De maandelijks opzegbare Ben Vaak-variant biedt voor € 15,99 dus 500 belminuten/sms’jes met nog extra 100 minuten/sms’jes.

Simpel, dat ook gebruikmaakt van het T-Mobile-netwerk, kondigde vorige week ook een verhoging van de up- en downsnelheden aan. Ook hier is de downloadsnelheid van 2 Mbps naar 14,4 Mbps gegaan en gaat uploaden met 2 Mbps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Héél veel apps

Of je nu wilt afvallen, hardlopen, bankieren, koken, mediteren of een bijbelquiz wilt doen, je vindt er een app voor...

Sluiten