Ben komt met 4G vanaf oktober

27 augustus 2014 door in Ben.

benlogoTelecomprovider Ben gaat vanaf begin oktober beginnen met het aanbieden van verschillende 4G-bundels. Over iets minder dan een maand moet het al mogelijk zijn om gebruik te maken van het razendsnelle internet bij Ben. Wat de prijzen van de nieuwe bundels precies zijn, is nog niet bekendgemaakt.

T-Mobile-dochter Ben is met de introductie van 4G de eerste zogenaamde MVNO op het T-Mobile netwerk met toegang tot 4G-netwerken.

T-Mobile
Omdat klanten die een abonnement bij Ben hebben al gebruik maken van het netwerk van T-Mobile, is al 80 procent van de toestellen met een Ben-abonnement geschikt voor 4G. T-Mobile heeft tot nog toe nog geen landelijke 4G-dekking weten te realiseren, en vooralsnog is het alleen in de Randstad en Noord-Brabant mogelijk om gebruik te maken van het 4G-netwerk van T-Mobile. De provider heeft echter wel plannen om dit zo snel mogelijk uit te breiden.

Nieuwe bundels
Met de komst van 4G bij Ben introduceert de provider twee nieuwe bundels met 1500 MB en 2500 MB aan data. De bundel met 1500 MB zal een 4G-snelheid krijgen van 15 Mbps, terwijl de 2500 MB-bundel snelheden tot 25 Mbps haalt. Ook worden oude 3G-bundels automatisch omgezet naar 4G. Zo kan er bij 200 MB, 500 MB en 1500 MB vanaf begin oktober ook gebruik worden gemaakt van 4G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN beste in tussenstand Consumentenbond

KPN is volgens de Consumentenbond op het moment de beste provider in Nederland. De provider had de laatste drie maanden...

Sluiten