Ben introduceert nieuwe 4G databundels

25 september 2014 door in Ben.

benlogoTelecomprovider Ben introduceert vanaf 6 oktober enkele nieuwe sim only databundels met 4G. Dat melden betrouwbare bronnen aan verschillende techwebsites. De provider maakt bij het aanbieden van mobiel netwerk gebruik van het netwerk van zijn grote broer T-Mobile. 4G bij T-Mobile is vooralsnog voornamelijk beschikbaar in de Randstad, maar de provider is wel bezig om het bereik in Nederland uit te breiden naar overige gebieden.

Niet alleen komt Ben met enkele nieuwe databundels, de provider voert ook wijzigingen door in zijn bel-/sms-bundels.

Bel-/sms-bundels
Enkele bestaande belbundels van Ben komen te vervallen. Zo is het vanaf 6 oktober 2014 niet meer mogelijk om een tweejarig abonnement te nemen van 50 belminuten/sms’jes voor 3 euro per maand. Ook de bundel met 500 belminuten/sms’jes gaat op de schop. Deze bundel komt in principe te vervallen, maar daarvoor komt een nieuwe bundel in de plaats. Voor 25 euro of 19 euro per maand kan er een abonnement worden afgesloten van respectievelijk 1 maand of 24 maanden, waarbij er onbeperkt kan worden gebeld en ge-sms’t. Dat is ruim meer dan bij de bundel met 500 belminuten/sms’jes, maar wel zonder bellimiet. De andere belbundels van 100 min/sms en 300 min/sms ondergaan geen veranderingen.

(4G) databundels
Niet alle bundels van Ben zullen automatisch toegang krijgen tot 4G. Alleen gebruikers van de 1500 MB- en de 2500 MB-bundel kunnen gebruikmaken van de nieuwste generatie van mobiel internet. De bundel van 2500 MB per maand is nieuw, en zal bij een maandelijks abonnement 25 euro te kosten, en bij een tweejarig abonnement 22,50 euro per maand.

De provider wijzigt daarnaast zijn bundel met 1500 MB data. De prijzen gaan iets omhoog, maar de klant krijgt daar razendsnel internet voor terug. Gebruikers van de bundel maken nu nog gebruik van 3G, maar vanaf 6 oktober wordt dat automatisch geüpdatet naar 4G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN en T-Mobile verlengen houdbaarheid databundels

Telecomproviders KPN en T-Mobile introduceren binnenkort waarschijnlijk databundels die kunnen worden meegenomen naar de volgende maand. De plannen moeten in...

Sluiten