Acties archief

T-Mobile heeft meer klanten met abonnement

t-mobileIn de tweede helft van 2015 heeft T-Mobile het klantenbestand van klanten met een abonnement zien groeien. Helaas moest het tijdens de presentatie van het bedrijf wel melden dat er minder omzet gemaakt is, en minder brutowinst gegenereerd is. De cijfers van het jaaroverzicht publiceerde T-Mobile deze donderdagochtend.

Lees verder…

Nog geen reacties

Vodafone past abonnementen aan: lagere prijzen, grotere bundel

VodafoneEen actie van Vodafone, waarschijnlijk tijdelijk: momenteel biedt de provider meer data aan voor een lagere prijs. Zo zijn de RED-abonnementen zowel qua data als prijs zeer aantrekkelijk gemaakt en zijn er meerdere abonnementsvormen in prijs verlaagd, waaronder sim-only abonnementen. Ook krijgen alle nieuwe en verlengende klanten van een RED-abonnement een halfjaar toegang tot de betaalde muziekdienst Napster Unlimited. Lees verder…

Nog geen reacties

T-Mobile: minder inkomsten, stijging ARPU

t-mobileHet afgelopen jaar is de omzet van T-Mobile Nederland met bijna zeven procent gedaald tot 1,55 miljard euro. De oorzaak daarvan legt de provider bij de tendens in de sector en het feit dat klanten door persoonlijkere bundels steeds minder hun bundel overschrijden. De EBITDA is met 27,3 procent gegroeid naar 630 miljoen euro en de ARPU steeg naar 24 euro. Dat heeft T-Mobile naar eigen zeggen te denken aan haar sterk aangehouden focuspunten. Lees verder…

Nog geen reacties

Vodafone deelt Netflix uit aan nieuwe klanten

Vodafone-Netflix

Vodafone kan vanaf deze maand een piek in haar klantenbestand te verwachten. De provider zegt haar nieuwe klanten een halfjaar Netflix cadeau te doen bij het afsluiten van een nieuwe Vodafone Red, Red Super of Red Plus-abonnement. Ook bestaande klanten die hun Red-abonnement verlengen krijgen een halfjaar Netflix. Lees verder…

Nog geen reacties

Actie: geen aansluitingskosten bij Hi

Hi sim onlyGoed nieuws: Je betaalt tijdelijk geen aansluitkosten bij Hi. De actie van Hi is vanwege succes verlengd. Tot en met 12 mei kun je via Vergelijk Sim Only abonnementen van Hi bestellen, waarbij er GEEN aansluitingskosten hoeven te worden betaald. Dit betekent dus 11 euro extra korting op elk Hi sim only abonnement.

Je dus nog vijf dagen de tijd om gratis een abonnement af te sluiten. Wees er snel bij!

Nog geen reacties

Actie T-Mobile en LG: twee smartphones voor de prijs van één

LG_2voor1_IconJawel, het kan twee smartphnoes voor de prijs van één. T-Mobile en LG bundelen de krachten voor deze actie die loopt tot en met 2 april 2013.

Vind jij de techniek van de telefoon die je vorig jaar kocht alweer achterhaald? Vind je twee jaar met dezelfde telefoon doen ‘not done’? Dan hebben T-Mobile en LG een mooie actie: twee smartphones voor de prijs van één. Koop je voor 3 april een LG Optimus L7 of L9 in combinatie met een T-Mobile abonnement dan ontvang je een voucher. Met die voucher kun je volgend jaar zonder extra kosten een nieuwe LG smartphone van vergelijkbare waarde uitzoeken. Welke telefoons dan beschikbaar zijn, is nog niet bekend, maar uiteraard gaat het om een vergelijkbaar toestel. Het eerste toestel mag je houden. LG heeft voor deze actie een speciale website ingericht.

Nog geen reacties

Winactie: 2 kansen op een Samsung Galaxy S3

Op dit moment liggen er twee Samsung Galaxy S3 telefoons klaar om verloot te worden onder de bezoekers van Vergelijk Sim Only. En jij maakt kans op beide telefoons!

Samsung Galaxy S3 winnen

Actie 1:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de homepage en je maakt automatisch kans op een Samsung Galaxy S3.

Actie 2:
LIKE onze Facebook pagina en Share dit bericht: http://bit.ly/win-samsung-s3

Je kunt dus 2 keer kans maken op zo’n prachtige telefoon! Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief, en LIKE onze Facebook pagina. Op 15 augustus maken we de winnaars bekend.

30 reacties

EK campagnes bij de telecom providers

Zojuist is het EK voetbal begonnen met de aftrap van Polen-Griekenland. Morgen begint het EK voor ons natuurlijk echt, met de eerste wedstrijd van Oranje tegen de Denen. Ook in telecomland zijn er enkele spelers die een EK actie op touw hebben gezet. Die hebben we daarom maar eens op een rij gezet. Lees verder…

Nog geen reacties